Latviski   |   По-русски
 
Abām līderēm pārliecinošas uzvaras turnīra sestajā kārtā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija , datums: 21.2.2018

Abām līderēm pārliecinošas uzvaras turnīra sestajā kārtā Iepriekšējā svētdienā Rīgas 15. vidusskolas sporta zālē notika sestās kārtas spēles Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola turnīrā. Pārliecinošas uzvaras svinēja abas kopvērtējuma tabulas vadošās komandas – “Baltic International Bank” (BIB) un pēdējo trīs sezonu čempione “ABLV Bank”.

BIB telpu futbolisti pēc līdzvērtīgi aizvadīta pirmā puslaika, kuru noslēdza ar vienu vārtu handikapu (3:2), nākamo 20 minūšu laikā pilnībā salauza bez maiņām šo spēli aizvadījušās “BlueOrange” pretestību, triumfējot ar rezultātu 10:2. Četrus vārtus uzvarētāju sastāvā guva Sergejs Kotovs, pa diviem precīziem raidījumiem Igora Derbakova un Konstantina Terentjeva rēķinā, kamēr viens trāpīgs raidījums Jurijam Filipovskim un Mihailam Nosikam.

Visnotaļ pārliecinoši pie kārtējiem trim punktiem tika arī “ABLV Bank”, kas ar 7:1 sarūgtināja sacensību debitanti “PricewaterhouseCoopers”, “dubli” realizējot Vasilijam Kravcevam, bet pa vieniem vārtiem gūstot četriem citiem spēlētājiem.

Turnīra tabulā BIB un “ABLV Bank” pēc šīs kārtas joprojām ir vienāds punktu skaits – 15 -, bet labākas vārtu attiecības dēļ (“+32” pret “+18”) šobrīd nominālās līderes gods tiek BIB.

Trīs punktu atstatumā aiz vadošo vienību dueta tāpat kā iepriekš atrodas “Norvik banka” (12). Kopvērtējuma tabulas trešās vietas īpašniece svētdien emocionāli spraigā duelī ar 5:2 pieveica vienu no tiešajām konkurentēm “Citadele banka”. Pēdējā pirmo puslaiku noslēdza ar 2:0 pārsvaru, otrā puslaika vidū rezultāts kļuva neizšķirts 2:2, bet izšķirošie notikumi risinājās mača beidzamajā minūtē.

Pēc “Norvik banka” trešajiem gūtajiem vārtiem otru brīdinājumu un līdz ar to arī automātisku noraidījumu izpelnījās Genrihs Peršteins. Paliekot skaitliskajā mazākumā, “Citadele banka”, kas šo maču aizvadīja vien ar pieciem pieteiktajiem spēlētājiem, ielaida vēl divus vārtus, piedzīvojot otro neveiksmi turnīrā.

Vēl vienā aktuālās kārtas mačā, atspēlējot 0:2 rezultāta deficītu, uzvaru svinēja “Rietumu banka”, kas ar 6:3 pārspēja “Latvijas Banka” komandu.

Turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pēc šīs kārtas vienvadību pārņēma I.Derbakovs (BIB) ar desmit gūtajiem vārtiem. Viņa tuvākais sekotājs – Pēteris Nagla (“Citadele banka”) – atpaliek par diviem trāpīgiem raidījumiem.

Turnīra septītā kārta risināsies šo svētdien ierastajā laikā – no plkst.12.00 līdz plkst.16.00, tās ietvaros plkst.15.00 plānota arī kausa izcīņas izloze. Kausa sacensības notiks 18. martā turpat Rīgas 15. vidusskolas sporta zālē.

Partneri












   



Dalībnieki