Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2012./2013.
Pēdējo reizi atjaunots: trešdien, 18.septembrī Kopējais spēļu skaits: 530 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3674


















Ziņas
„LSPA” piedzīvo vēl vienu zaudējumu
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 5.2.2013
Aizvadītajā nedēļas nogalē tika izspēlēta ceturtā kārta Triobet Rīgas telpu futbola čempionāta spēcīgākās jeb Pirmās līgas otrā etapa ietvaros. Otro neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja pašreizējā līdere un titula ieguvēja „LSPA”, kamēr tās tuvākā sāncense „New Project” sadeldēja atstatumu tabulā līdz trīs punktu apjomam.

Jau otro spēli pēc kārtas zaudējumu cieta Sporta Akadēmijas atbalstītā vienība, šoreiz atzīstot „RTU Sports” pārākumu, kuru pirmajā kārtā apspēlēja ar rezultātu 6:2. Cīņas gaitā vadība piederēja te vienai, te otrai sāncensei, tomēr mača galotnē sportiski veiksmīgāki izrādījās „RTU Sports” futbolisti – pusotru minūti pirms tiesneša beigu svilpes pēc izpildīta stūra sitiena, rezultātam esot neizšķirtam 3:3, bumba ielidoja „LSPA” vārtos no pašu aizsarga Alberta Bārbaļa. Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās, un panākumu ar minimālu pārsvaru 4:3 svinēja Rīgas Tehniskās Universitātes pārstāvētā vienība, kuras labā vēl arī divus vārtus guva Arturs Jubels, bet vienus – Jānis Pastars. Tikmēr zaudētājiem precīzi sita Gatis Zankovskis, Māris Spalviņš un Lauris Hincenbergs.

Sporta Akadēmijas komandas zaudējums, kā minēts, ļāva vēl vairāk punktu deficītu samazināt tuvākajiem sekotājiem „New Project”, kas šajā kārtā dalīja punktus uz pusēm ar citu zelta godalgu pretendenti FC „Raita” – 1:1. Šis mačs jāizceļ gan ar dinamisko spēli, gan emocijām laukumā, kā rezultātā „New Project” vīri nopelnīja piecas dzeltenās un vienu sarkano kartīti (19.minūtē mača arbitrs noraidīja Andreju Ļebedevu). „Raitiešus” cīņas 11.minūtē vadībā izvirzīja Jevgeņijs Dubojskis, kamēr sāncenši izlīdzinājumu prata panākt tikai divas minūtes pirms beigām, kad trāpīgs raidījums padevās Nikolajam Koļesņikovam.

Visbeidzot vēl vienā pirmā septītnieka duelī šajā kārtā „ISMA-2”, atspēlējoties no 0:2, slēdza „miera līgumu” ar „Kreiss” (2:2). Interesanti, ka no zaudējuma „ISMA-2” futbolisti izglābās tikai cīņas noslēdzošajā minūtē, kad izlīdzinājuma vārtus guva Nikita Škeņevs.

Vadošā septītnieka kopvērtējuma tabulā intriga cīņā par pirmo vietu joprojām saglabājas. Līderes statusā atrodas „LSPA” (42), turpat netālu seko „New Project” (39), kā arī FC „Raita” (34), kurai salīdzinājumā ar konkurentēm jāaizvada par vienu spēli vairāk. Ļoti liela nozīme zelta godalgu kontekstā būs tieši divām no nākamajām cīņām – „LSPA” un FC „Raita” duelim 9.februārī, kā arī „LSPA” un „New Project” mačam 23.februārī. Tālāk tabulā izkārtojušās „RTU Sports” (26), kā arī „Kreiss” (26) un „Sportima-Nikars” (25), bet noslēdzošo pozīciju ieņem „ISMA-2” (18).

Tikmēr turnīrā par 8.-14.vietu ļoti pārliecinošu uzvaru svinēja „Lerona/Rita”, kas ar 5:0 uzveica „TUC/FTA”, savukārt divos pārējos dueļos tika fiksēti neizšķirti – punktus uz pusēm ar identisku rezultātu 3:3 dalīja „DSV Transport” un „Rīgas Siltums”, kā arī „Garāža-BA” un JFK „Saskaņa”.

Tabulā situācija joprojām šeit ir ļoti blīva – nedaudz priekšā konkurentēm atrodas „Rīgas Siltums” (20), aiz kā seko „Garāža-BA” un „JFK Saskaņa” (pa 19), „DSV Transport” (18), „TUC/FTA” (17), „FREE-Cerber” (14) un „Lerona/Rita” (9).

Pirmās līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā joprojām notiek cīņa starp Vladislavu Golubeckiju („New Project”) un Andi Dombrovski („LSPA”). Tā kā šajā kārtā neviens no viņiem vārtus neguva, divu vārtu handikaps joprojām pieder V.Golubeckijam – 23:21.
Zibensziņas
Seko Rīgas telpu futbola čempionātam arī RFF FaceBook lapā: foto, video, aptaujas un daudz kas cits!

2013.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

Monarhs - New Project (1:2)
D.Zolotarjovs 39; V.Brižaņs dz.k.33; S.Zolotuhins s.k.35 - M.Ladigins 23; V.Golubeckijs 40; R.Šimanovskis dz.k.33; N.Kolesnikovs dz.k.34

spēles bildes

spēles video


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Tarasovs
Maksims Tarasovs

(New Project)
37
Iļja Trans
Iļja Trans

(Sport-2000)
39
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža-BA)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin