Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2012./2013.
Pēdējo reizi atjaunots: trešdien, 18.septembrī Kopējais spēļu skaits: 530 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 3674


















Ziņas
Medaļnieces noskaidrotas; zemāko līgu čempionāti teju galā
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 10.3.2013
Triobet Rīgas telpu futbola čempionāta zemāko līgu sacensības ir teju vai galā, un visas medaļnieces noskaidrotas. Kā iepriekš minēts, Otrajā līgā zelta godalgas izcīnīja „JakoSport”, kamēr Trešajā tiks pasniegti divi vērtīgākā cēlmetāla apbalvojumu komplekti – kopējā vērtējumā uzvarējušajai ārpus konkurences startējušajai „Arigo-M”, kā arī „Avantex” vienībai.

Medaļas JFK „Saskaņa” fārmklubam un reģionu komandām

Otrās līgas C apakšgrupā, kur labākās astoņas komandas pēc pirmā etapa rezultātiem noskaidroja godalgoto vietu ieguvējus, jau iepriekš bija zināms, ka zelta medaļas nopelnījusi „JakoSport” komanda . Čempioni, kuri tādējādi ieguva tiesības nākamajā sezonā startēt Pirmās līgas turnīrā, savā noslēdzošajā mačā pret „RSU” pat varēja atļauties zaudēt, taču arī šeit svinēja uzvaru (4:3), izšķirošos vārtus noslēdzošajā minūtē gūstot Oļegam Popovam. Kopumā iekrājot 30 punktus, „JakoSport” tuvākos sekotājus turnīra tabulā apsteidza par sešiem punktiem.

Nemainīgi divas nākamās pozīcijas turnīra tabulā saglabāja Pirmās līgas komandas JFK „Saskaņa” fārmklubs un FK „Olaine” (abām 24 punkti), kuras pēdējo divu nedēļu laikā spēles neaizvadīja, taču iegūtais punktu apjoms bija pietiekošs, lai neviena no konkurentēm tās nespētu apsteigt. Ņemot vērā to, ka „saskaņieši” čempionātā startē ārpus konkurences, sudraba medaļu komplektu savā īpašumā iegūs arī FK „Olaine” vienība. Tikmēr cīņā par bronzu savas teicamās priekšrocības neizmantoja „RSU”, kas piedzīvoja zaudējumus abās noslēdzošajās spēlēs – vispirms pret „Baldoni” (3:6), bet pēc tam arī kapitulēja čempionu „JakoSport” priekšā (3:4), turnīra tabulā atkrītot uz necilo septīto vietu. Savukārt bronzas medaļas nopelnīja vieni no RSU pāridarītājiem baldonieši (21) – pat par spīti tam, ka pēdējā spēlē viņi piekāpās „Baltic International Bank” (BIB) priekšā. Uzreiz aiz godalgotajām vietām turnīra tabulā palika „Massa Food” un BIB (pa 20), kā arī „RSU” (19) un pastarīte FC „Petrow”.

Tikmēr Otrās līgas D grupā, kur komanda sadalīja pozīcijas no 9.-16, abas vadošās vietas ar solīdu pārsvaru pār tuvākajām konkurentēm saglabāja „Jaunais Dinamietis” (33) un „Industrial Steel Group” (32). Tālāk visas dalībnieces jau izkārtojās ar aptuveni trīs punktu atstatumu cita no citas – „Banku augstskola” (25), „Marshal FC” (22), „Medical Group Dens” (19) un „TUC/Jadberg” (16), kā arī „Ķekavas novads/AXA” (12) un FK „Mērsrags” (2).

Par Otrās līgas rezultatīvāko futbolistu ar 52 vārtu guvumiem kļuva Dmitrijs Plukaitis (FK „Olaine”), 34 trāpīgi raidījumi Eduardam Martinam („Jaunais Dinamietis”), savukārt par trim precīziem sitieniem mazāk E.Martina komandas biedram Vladislavam Lebedko un Iljam Plonskim („Massa Food”). „Fair Play” godu šajā līgā nopelnīja 11 brīdinājumus ieguvusī „Medical Group Dens”.

Trešās līgas zelts „Arigo-M” un „Avantex”

Trešās līgas zelta godalgas jau iepriekš bija izcīnījusi ārpus konkurences spēlējošā „Arigo-M”, kas šo ziemas sezonu aizvadīja ļoti pārliecinoši, uzvarot 20 no aizvadītajām 25 spēlēm un C apakšgrupā nopelnot 34 punktus. Jāpiebilst, ka „Arigo-M” vīriem vēl sacensībās atlikusi cīņa 13.martā pret grupas pastarīti FC „Fan”. Uzreiz aiz „Arigo-M” tabulā ierindojās vēl viens fārmklubs „Rita/Lerona” (26), kas tādējādi nopelnīja sudraba godalgas, savukārt zelta godalgas no komandām, kuras sacenšas kopējā konkurencē, sev nodrošināja „Avantex” (24), kas savā noslēdzošajā spēlē ļoti spraigā cīniņā ar 6:5 apspēlēja „Rita/Lerona” vienību.

Attiecīgi sudrabs un bronza Trešajā līgā pienāksies 19 punktus izcīnījušajām „Rio Lukss” un FK „Kadaga”, savukārt ārpus medaļnieku pulka palika „Stopiņi” un „Gludi LM” (abām pa 14), kā arī FC „Fan” (10).

Trešās līgas D grupā, kur tika sadalītas vietas no 9.-14, ar visaugstāko punktu skaitu sezonu pabeidza „Industrial Steel Group 2” un „HAVI Logistics” (pa 17), kurām turpat uz papēžiem mina arīdzan „SEB United” un „Lerona-2” (pa 16), savukārt noslēdzošajās vietās izkārtojās „Darba Rezerves” (13) un „Sport-2000” (5).

Visbeidzot šīs pašas līgas E grupā priekšā visām konkurentēm finišēja „Starco” (16), aiz sevis atstājot „FK 35+” (14) un „Cerber-Latvijas Maiznieks” (11), kā arī FK „Turība” (9) un „Grifs AG” (5).

Par līgas rezultatīvākajiem futbolistiem kļuva „Rio Lukss” pārstāvji Konstantins Golubeckijs (39) un Valērijs Čistjakovs (34), savukārt 31 trāpīgs raidījums Ramina Barakzaja („Starco”) kontā.

Trešās līgas korektāko vienību godu izpelnījās FK „Kadaga” un „Darba Rezerves”, kuras sezonu noslēdza ar deviņiem brīdinājumiem, bet bez noraidījumiem.

Kausa izcīņā triumfē „Monarhs”

Par pirmo Rīgas kausa ieguvēju pagājušās nedēļas ietvaros kļuva „Monarhs” komanda, kas izšķirošajā fināla mačā Olimpiskajā Sporta centrā (OSC) ar rezultātu 3:2 uzveica „New Project” vienību. Pirmā puslaika beigās „Monarhs”, pateicoties precīziem Vadima Brižaņa un Alekseja Baranova sitieniem, ieguva 2:0 pārsvaru, uz ko sāncenši atbildēja 28.minūtē, kad, izmantojot viena vīra skaitlisko vairākumu (noraidījumu nopelnīja Oļegs Kravčenko), „jaunā projekta” futbolisti vienus vārtus atguva.

Cīņas turpinājumā abas pretinieces vēl vienu reizi apmainījās vārtu guvumiem (Pāvels Tarasenko un Grigorijs Stepaņuks), ar minimālu rezultātu tomēr triumfējot „Monarhs” vīriem.

Šā gada 23.martā abas pretinieces vēl vienu reizi samēros spēkus superkausa izcīņā.
Zibensziņas
Seko Rīgas telpu futbola čempionātam arī RFF FaceBook lapā: foto, video, aptaujas un daudz kas cits!

2013.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

Monarhs - New Project (1:2)
D.Zolotarjovs 39; V.Brižaņs dz.k.33; S.Zolotuhins s.k.35 - M.Ladigins 23; V.Golubeckijs 40; R.Šimanovskis dz.k.33; N.Kolesnikovs dz.k.34

spēles bildes

spēles video


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Tarasovs
Maksims Tarasovs

(New Project)
37
Iļja Trans
Iļja Trans

(Sport-2000)
39
Ritvars Zēmelis
Ritvars Zēmelis

(Garāža-BA)
46

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin