Latvijas futbola federācija  Futbola Turnīru Asociācija  Rīgas Futbola Federacija   По-русски
Rīgas telpu futbola čempionāts 2014./2015.
Pēdējo reizi atjaunots: piektdien, 24.aprīlī Kopējais spēļu skaits: 597 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 4352






Ziņas
Pirmais posms gandrīz noslēdzies
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 26.1.2015
Vairs tikai piecas spēles atlicis aizvadīt “Triobet” Rīgas telpu futbola čempionāta Otrās līgas turnīra pirmajā etapā. Jau iepriekš bija noskaidrotas astoņas komandas, kas turpinās cīņu par godalgotajām vietām čempionāta turpinājumā, bet tagad pilnībā noskaidrojies arī dalībnieku sastāvs abām pārējām grupām, kuras tālāk spēkosies par attiecīgi 9.-14.vietu un 15.-22. pozīciju.

No pagājušās nedēļas spēlēm Otrās līgas A apakšgrupā jāatzīmē divu vadošā četrinieka komandu savstarpējā spēkošanās, proti - “JakoSport&Graanul Pellets” un FK “Jaunolaine” duelis. Mača ritējumā pirmie vēl piecas minūtes pirms tiesneša beigu svilpes atradās komfortablā 6:3 vadībā, taču pašā spēles epilogā neilgā laika periodā zaudēja uzreiz trīs vārtus, kā rezultātā cīņa noslēdzās ar kaujiniecisku 6:6 neizšķirtu. “Jaunolainiešu” rindās jāatzīmē Jevgenija Draboviča veikums, kurš izcēlās ar trīs vārtu guvumu.

Vēl vienā savā mačā “JakoSport&Graanul Pellets”, kas ir A grupas vicelīdere, pateicoties Artjoma Voroņina noslēdzošajā minūtē gūtajiem vārtiem, ar 2:1 uzveica “Marshal FC”. Savukārt FK “Jaunolaine” vienībai divās citās cīņās piedzīvotās neveiksmes – 4:6 pret RTU FC un 2:5 pret “Jaunais Dinamietis”.

Pieticīgs veikums arī divām pārējām A grupas vadošā kvarteta dalībniecēm. RSU futbolisti divkārt cīnījās neizšķirt 3:3 (ar “Ropažiem” un “Baltic International Bank”), kamēr līdere “PB Line” atzina “ASK Kadaga” pārākumu – 0:1.

Otrās līgas B grupā, kur nedēļas šķērsgriezumā tika izspēlēti vien seši mači, uzvaru krājumu izdevās papildināt divām no četrām vadošā kvarteta dalībniecēm. SK “Inter/Macron” pārspēja “RegVardy” (4:1), tādējādi izvirzoties turnīra tabulas pirmajā pozīcijā, savukārt “Industrial Steel Group” ar 6:1 lika kapitulēt TENTE vienībai. Pēdējā vēl vienā duelī slēdza “miera līgumu” ar citu pirmā četrinieka pārstāvi “Arigo” – 6:6.

Kā iepriekš bija zināms, cīņu par godalgotajām vietām C apakšgrupā turpinās četras labākās katras apakšgrupas vienības, un šajā astotniekā ietilpst “PB Line”, “JakoSport&Graanul Pellets”, RSU, FK “Jaunolaine”, TENTE, SK “Inter/Macron”, “Industrial Steel Group” un “Arigo”. Jāpiebilst, ka SK “Inter/Macron” un “Arigo” sacensībās piedalās ārpus konkurences.

D grupā, kur komandas sadalīs 9.-14.pozīciju, būs pārstāvētas “Baldone”, LSPA, “ASK Kadaga”, RTU FC, “Baltic International Bank” un AVANTEX.

Savukārt E apakšgrupā, kur risināsies spēkošanās par 15.-22.vietu, plecu pie pleca cīkstēsies “Banku augstskola”, “RegVardy”, “Ropaži”, “Marshal FC”, “Jaunais Dinamietis”, ILGA, “Cerber-02” un “Rīgas Pašvaldības Policija”.

Otrā posma spēles tiks aizvadītas orientējoši līdz šā gada 22.martam.
Zibensziņas
2015.gada Rīgas telpu futbola SUPER kausa izcīņa:

SFS-Sportima - TENTE(0:4)
I.Makovskis dz.k.29; A.Kangars s.k.35 - A.Ivanovs 26, 33; J.Jeroha 34; A.Škoļņikovs 37

spēles bildes

spēles video

2015.gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu REZULTĀTI>>>

SFS-Sportima - 2015.g. Rīgas telpu futbola kausa ieguvēji!

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla SK Monarhs - TENTE spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas 1/2 fināla FC Petrow - SFS-Sportima spēles video

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima spēles bildes

Rīgas telpu futbola kausa izcīņas FINĀLA TENTE - SFS-Sportima video

Ziņas

Šodien uzsauc
Artis Koškins
Artis Koškins

(Banku augstskola)
31
Sergejs Derevjagins
Sergejs Derevjagins

(PB Line)
36
Āris Zanders
Āris Zanders

(G4S Husky)
38
Staņislavs Gurovojs
Staņislavs Gurovojs

(AVANTEX)
38
Jānis Erniņš
Jānis Erniņš

(AFK Haube.lv / Antidopings )
47

Aktuālais video

Ziņu arhīvs

Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin