Rīgas futbola čempionāts
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 10.oktobrī Kopējais spēļu skaits: 71 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 337
Ziņas
Vadību pārņem „RTU FC”
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 8.7.2013
Iepriekšējā un šajā nedēļā risinājās kārtējās Rīgas futbola čempionāta spēles, pēc kuru aizvadīšanas turnīra kopvērtējuma tabulā iezīmējās jauna līdere, proti, „RTU FC”, kas ļoti svarīgā spēlē prata uzveikt vienu no galvenajām konkurentēm „Monarhs-Flaminko”. Tiesa, līdzšinējā līdere FK „Rita/Lerona” minētajās cīņās nepiedalījās un ir aizvadījusi par vienu maču mazāk salīdzinājumā ar galvenajām konkurentēm. Kopumā dāžas cīņas tika pārceltas no iepriekšējās nedēļas uz citu laiku saistībā ar atsevišķu Rīgas čempionāta dalībnieču startu Latvijas kausa izcīņā.

Neapšaubāmi centrālais duelis no nesen aizvadītajiem bija iepriekš minētā „RTU FC” un „Monarhs-Flaminko” komandu tikšanās. Jo īpaša nozīme šim mačam bija „Monarhs-Flaminko” futbolistiem, kuri uzvaras gadījumā saglabātu nesliktas izredzes turpināt spēkošanos ne tikai par trijnieku, bet arī vērtīgākā cēlmetāla godalgām. Turklāt jāatzīmē, ka abu minēto vienību spēkošanos pirmo reizi Rīgas čempionāta vēsturē interneta tiešraidē pārraidīja „Best4Sport” portāls.

Atskatoties uz pašu spēli, noteikti jāuzteic „Monarhs-Flaminko” futbolistu kaujinieciskais gars un pašatdeve, kas vainagojās ar taustāmu rezultātu 31.minūtē, kad Sergejs Vasiļjevs ar teicami realizētu soda sitienu izvirzīja komandu vadībā. Tiesa, vēl līdz pārtraukumam Vitālijs Smirnovs prata panākt izlīdzinājumu, savukārt otrajā puslaikā „RTU FC”, izdarot vairākas maiņas un atsvaidzinot sastāvu, palielināja teritoriālo pārsvaru un sāncenšu vārtos raidīja vēl trīs bezatbildes bumbas (divkārt Maksims Tarasovs, vienu reizi Andrejs Motiļs). Pieļaujams, ka sekmīgu sniegumu demonstrēt zaudētājiem traucēja arīdzan īsais rezervistu soliņš, kā rezultātā mača otrajā cēlienā „monarhiem” gluži vienkārši pietrūka enerģijas rezervju, lai spētu izcīnīt vismaz punktu šajā spēlē.

Vēl divās notikušajās turnīra cīņās pārsteigumi izpalika. „Dinamo Rīga” pārliecinoši ar 4:0 uzveica DSVK „Traktors”, kamēr JDFS „Alberts” ar 3:0 lika kapitulēt sacensību pastarītei FK „Fortūna/Suntaži” (divi vārti Andim Dombrovskim).

Kā minēts, turnīra kopvērtējumā ar 17 punktiem vadībā atrodas „RTU FC”, punkta atstatumā seko FK „Rita/Lerona”, bet vēl tālāk izkārtojušās „Rīnuži-Strong” (13), FK „Ogre” un JDFS „Alberts” (pa 12), kā arī „Monarhs-Flaminko” (10).

Šīs nedēļas laikā plānots aizvadīt nākamās četras turnīra spēles un noslēgt Rīgas čempionāta pirmo apli.
Zibensziņas
VIDEO&PHOTO days kalendārs

Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2013.gada 1.septembrim (ieskaitot).


Ziņas

Šodien uzsauc
Maksims Tarasovs 1.līga
Maksims Tarasovs 1.līga

(RTU FC)
37

Aktuālais video

Aktuālais foto

Ziņu arhīvs











Atbalstītāji: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin