Notiks Latvijas Aviācijas kausa izcīņa telpu futbolā
16 Mar 2023

Šo sestdien Salaspils sporta namā risināsies tradicionālā Futbola Turnīru asociācijas (FTA) un Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā Latvijas Aviācijas kausa izcīņa telpu futbolā, kas notiks sadarbībā ar Latvijas Aviācijas Asociāciju (LAA) un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Sacensībās piedalīsies četras komandas.

Turnīra ietvaros spēkosies “Jet Flight Service”, “SmartLynx”, “Lidosta Rīga” un “DHL Express Latvia”, kas uzvarētāju noskaidros pēc divu apļu izspēles, katrai dalībniecei tiekoties ar katru divas reizes. Mača garums plānots desmit minūšu ietvaros.

Sacensību sākums plānots plkst.10.30, bet laureātu sveikšana notiks plkst.13.30 uzreiz pēc turnīra noslēdzošajām cīņām. Jāpiebilst, ka paralēli Aviācijas kausa izcīņai divos laukumos risināsies arī telpu futbola turnīrs IT uzņēmumu vienībām.

Pērn pēc vairāk nekā divu gadu pārtraukuma, kas saistīts ar “COVID-19” pandēmiju, tika atsākta Aviācijas kausa norise, sacensībās piecu dalībnieču konkurencē triumfējot “SmartLynx” komandai.

Reklāma
Zibensziņas
Latvijas kausa izcīņā telpu futbolā Aviācijas nozares komandām triumfē “Lidosta Rīga”
Rezultatīvākie
1.
M. Milašēvičs
9
2.
R. Gavrilovs
3
3.
E. Francis
3
4.
F. Manchero
3
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori