Šo sestdien notiks iepriekš atliktā Latvijas banku kausa izcīņa
19 Apr 2022

Pēc vairāk nekā divu gadu pārtraukuma, kas saistīts ar “COVID-19” pandēmiju, šo sestdien, 23. aprīlī, Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē notiks Futbola Turnīru asociācijas (FTA) un Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā, kā arī Latvijas Finanšu nozares asociācijas (FNA) un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītā Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru kausa izcīņa telpu futbolā, ko iepriekš bija plānots aizvadīt 2020. gada 15. martā.

Turnīrā startēs visas četras dalībnieces, kuras jau pirms diviem gadiem apliecināja gatavību piedalīties sacensībās – “Baltic International Bank” (BIB), “Luminor”, “Latvijas Banka” un “Ernst&Young”.

Kausa izcīņas ietvaros komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pa reizei tiekoties ar katru un noskaidrojot trīs stiprākās vienības un ceturtās pozīcijas ieguvēju. Spēles ilgums plānots divu puslaiku garumā pa desmit minūtēm katrā (pēc t.s. “netīrā” spēles laika principa, izņemot abu puslaiku pēdējo minūti).

Mači risināsies no plkst.10 līdz plkst.13, savukārt uzreiz pēc spēļu noslēguma plānota apbalvošanas ceremonija, kur ar vērtīgām balvām plānots sveikt pirmo trīs vietu ieguvējas, labākos spēlētājus un treneri/menedžeri individuālajās nominācijās.

Komandas pieteikumam obligāti jābūt apstiprinātam ar attiecīgās organizācijas personāla daļas vadītāja parakstu, tādējādi apliecinot, ka visi pieteikumā uzrādītie spēlētāji ir attiecīgās kompānijas darbinieki (uz turnīra norises laiku ir spēkā esošs darba līgums). Pieteikumā aizliegts iekļaut personas, kas nav attiecīgās Finanšu kompānijas darbinieki, bet atļauts pieteikt vienu bijušo darbinieku no 2020. gada.

Daļa no komandu dalības maksas tiks novirzīta sociālās atbildības pasākumam un futbola popularizēšanai.

Reklāma
Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
A. Černišovs
5
2.
I. Derbakovs
4
3.
K. Terentjevs
3
4.
D. Sokolovs
3
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori