Jūrmalas kausa pirmajā posmā uzvar “BFS Atlas / Ropaži”
14 Jul 2020

Aizvadītajā sestdienā, 11.jūlijā, sākās tradicionālā Jūrmalas kausa izcīņa pludmales futbolā. Pirmajā posmā, kurā piedalījās 12 komandas, tostarp viesi no Lietuvas, uzvaru izcīnīja “BFS Atlas / Ropaži” vienība, kas tikai par punktu apsteidza “Beerhouse No1”, bet par diviem “Kreiss” un Klaipēdas blices. 


“BFS Atlas / Ropaži” vienība, kura savās rindās bija pulcējusi tādas Latvijas pludmales zvaigznes kā Maksims Seņs, Sergejs Vasiļjevs un Mihails Busels, ļoti pārliecinoši aizvadīja priekšsacīkšu cīņas, kurās izcīnīja četras uzvaras piecos mačos, tuvākos sekotājus A grupā – “Kreiss” – apsteidzot par trim punktiem. Kā trešā spēlēm par pirmo līdz sesto vietu kvalificējās “Beerhouse No1” komanda.


Savukārt B grupā pirmās trīs pozīcijas ieņēma “Baltic XL”, “New Project” un Klaipēdas vienības, tādējādi var teikt, ka priekšsacīkšu posms aizritēja bez lieliem pārsteigumiem.

Otrajā posmā visas komandas, atbilstoši priekšsacīkstēs ieņemtajām vietām, turpināja cīņas par pirmo līdz sesto un septīto līdz 12. vietu.

Spēcīgāko vienību grupā cīņa ritēja līdz pat pēdējiem mačiem, finiša spurtā “BFS Atlas / Ropaži” par vienu punktu apsteidzot “Beerhouse No1”, bet par diviem – “Kreiss” un Klaipēdas komandas. Piekto vietu izcīnīja “Baltic XL”, bet sesto – “New Project”.


Arī vājāko komandu grupā galīgais vietu sadalījums izšķīrās pēdējā kārtā, turklāt noslēguma tabulā septītās vietas ieguvēji PPFK “Joga Bonita” pēdējo vietu ieņēmušo “Free” vienību apsteidza vien par četriem punktiem.

Jāpiebilst, ka šogad nedaudz mainījusies punktu uzskaites sistēma, tāpat finālposmā iekļūs tikai astoņas (iepriekš – desmit) labākās vienības trīs posmu kopvērtējumā.

Jūrmalas kausa nākamais, otrais, posms notiks 25.jūlijā, bet pirms tam – 18. un 19.jūlijā – trīs spēcīgākās mūsu valsts komandas turpat Majoru pludmalē uzņems Latvijas-Igaunijas līgas otro posmu.

Kopvērtējums

V-ta

Komanda

1.posms

2.posms

3.posms

Kopā

1.

“BFS Atlas / Ropaži”

25

2.

“Beerhouse No1”

18

3.

“Kreiss”

15

4.

“Klaipeda-Giruliai”

12

5.

“Baltic XL”

10

6.

“New Project”

8

7.

PPFK “Joga Bonita”

6

8.

“PFD PO-8”

4

9.

“PFD J-2B”

2

10.

“TUC Old Boys”

1

11.

“Rava Pluss”

1

12.

“Free”

1

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori