“BFS Ropaži” paceļas uz trešo vietu, vadību pārņem SK “Augur Enemat”
21 Jul 2020

Nedēļas nogalē Majoros lieliskos laika apstākļos aizvadītas Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas trešā un ceturtā posma spēles. Četras uzvaras četros mačos izcīnīja SK “Augur Enemat” vienība, tādējādi nostiprinoties turnīra vadībā, bet otru labāko rezultātu – trīs uzvaras – sasniedza “BFS Ropaži”, tādējādi tabulā pakāpjoties no sestās uz trešo vietu.

Ropažnieki pārspēja “BSC Türi” (6:2), “BSC Üksjalgvärav Elementmaster” (6:2) un Kauguru (4:3) komandas, bet vienīgo neveiksmi piedzīvoja pret līderiem (2:3), turklāt arī šajā mačā bija reālas iespējas pacīnīties par uzvaru, ko dzēsa pašu nerealizētās divas “pendeles” 12. un 30. minūtēs ...

Labs posms arī “BSC LAT” vienībai, kas tāpat izcīnīja trīs uzvaras, tiesa vienu no tām – pret tiešajiem konkurentiem “Nõmme BSC / Olybet” – vien pēcspēles sitienu sērijā, tādējādi kopējais punktu skaits papildinājās nevis ar deviņiem, bet gan septiņiem punktiem no 12 iespējamajiem. Citās spēlēs “BSC LAT” pārsēja “BSC Üksjalgvärav Elementmaster” (8:5) un vēlreiz “Nõmme BSC / Olybet” (7:5), bet piekāpās SK “Augur Enemat” (1:10).

Visbeidzot trešā Latvijas komanda FK “Beitar / Kauguri” izcīnīja divas uzvaras – 3:2 pret “BSC Üksjalgvärav Elementmaster” un 6:3 pret pastarīšiem “BSC Türi”, kā arī piedzīvoja divus zaudējumus, kas turnīra tabulā ļāvis pakāpties uz sesto vietu.

Jāpiebilst, ka sacensības atklāja jaunievēlētāis Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Vadims Ļašenko. Padomāts bija arī par daudzajiem skatītājiem klātienē: ar saviem priekšnesumiem priecēja karsējmeiteņu grupa “Baltic Divas”, bet “Eskimos” parūpējās par gardiem saldējumiem.

Pēc aizvadītām astoņām spēļu kārtām rezultatīvāko spēlētāju saraksta vadībā izvirzījušies divi līdervienības SK “Augur Enemat” pārstāvji, kuru kontā attiecīgi 12 un 10 vārtu guvumi, bet labākais no Latvijas spēlētājiem ir Aleksandrs Novožilovs (“BSC LAT”), kurš pretinieku vārtsargu pārspējis deviņas reizes, dala trešo līdz piekto vietu.

Nākamie divi posmi norisināsies 1. un 2.augustā Igaunijas pilsētā Pērnavā.

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapāwww.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori