Vadību pārņem “Kreiss”, labāko astotnieks faktiski skaidrs
27 Jul 2020

Aizvadīts Jūrmalas kausa otrais posms. Pēc tā vadību kopvērtējumā pārņēmusi “Kreiss” vienība, kā arī faktiski izkristalizējies labāko astotnieks, kas kvalificēsies finālposmam 22.augustā.

Lai arī priekšā vēl viens posms, kurā visām komandām ir iespējams pacīnīties par vērtīgajiem kopvērtējuma punktiem, tomēr praktiski, jāatzīst, labāko astotnieks, kas sacentīsies finālā, ir praktiski skaidrs – devītajā vietā PPFK “Joga Bonita” no astotajā pozīcijā esošās “Baltic XL” vienības atpaliek jau par desmit punktiem. Pieņemot, ka “Baltic XL” neizlaidīs pēdējo priekšsacīkšu posmu, lai sadeldētu desmit punktu deficītu, “Joga Bonita” jāizcīna vismaz ceturtā vieta, turklāt jācer, ka tieši konkurenti neieņems augstāku vietu kā desmito.

Aizvadītajā otrajā posmā pirmo vietu izcīnīja “Kreiss”, kas labāko četru komandu cīņā aiz muguras atstāja lielākā pārsteiguma autorus “Free”, “PFD PO-8”, kā arī “New Project” vienības. Pateicoties ieņemtajai otrajai vietai “Free” no dalītas pēdējās vietas “uzlidojuši” uz kopvērtējuma tabulas dalīto piekto pozīciju.

“Tikai” astotajā vietā šoreiz ierindojās pirmā posma uzvarētāji “BFS Atlas / Ropaži”, priekšā palaižot arī Klaipēdas, “Baltic XL” un “Rava Pluss” komandas.

Visbeidzot, vājāko komandu četriniekā triumfēja un devīto vietu izcīnīja jau pieminētā “Joga Bonita”, kam sekoja “TUC Old Boys”, “Beerhouse No1” un “PFD J-2B” vienības.

Jūrmalas kausa trešais posms notiks 8.augustā, bet vēl pirms tam – 1. un 2.augustā – Pērnavā tiks aizvadītas Latvijas-Igaunijas līgas piektā un sestā posma sacensības.

Kopvērtējums

V-ta

Komanda

1.posms

2.posms

3.posms

Kopā

1.

“Kreiss”

15

25

40

2.

“BFS Atlas / Ropaži”

25

4

29

3.

“Klaipeda-Giruliai”

12

10

22

4.

“New Project”

8

12

20

5.

“Free”

1

18

19

“PFD PO-8”

4

15

19

“Beerhouse No1”

18

1

19

8.

“Baltic XL”

10

8

18

9.

PPFK “Joga Bonita”

6

2

8

10.

“Rava Pluss”

1

6

7

11.

“PFD J-2B”

2

1

3

12.

“TUC Old Boys”

1

1

2

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapāwww.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Henri Karikosk
Nõmme
45
Modestas Ramanauskas
FA Trakai
16
Ričards Dreivings
Free
24
Dalībnieki
Partneri
Organizatori