Klāt Latvijas – Igaunijas līgas noslēdzošā spēļu diena
14 Aug 2020

Sestdien, 15.augustā, Pērnavas pludmalē tiks aizvadītas Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas noslēdzošās 13. un 14. kārtas spēles, vairākas no tām līdervienību starpā, kas var ietekmēt vietu sadalījumu no otrās līdz ceturtajai.

Galvenā cīņa par sudraba un bronzas medaļām gaidāma starp “BSC Thunder Arvutitark”, “Nõmme BSC / Olybet” un “BFS Ropaži” komandām, turklāt “Nõmme” aizvadīs spēles ar abiem tiešajiem konkurentiem, kamēr pārējām divām medaļu pretendentēm pa vienai spēlei ar SK “Augur Enemat” vīriem, kas jau nodrošinājuši zelta godalgas.

Teorētiskas iespējas ieņemt vienu uz pjedestāla zemākā pakāpiena pirms pēdējiem diviem mačiem saglabā arī “BSC LAT” – pašiem jāuzvar abās atlikušajās spēlēs, kā arī jācer uz “Nõmme BSC / Olybet” un “BFS Ropaži” zaudējumu čempioniem, kā arī ... jācer, ka spēle starp pieminētajām “Nõmme BSC / Olybet” un “BFS Ropaži” komandām noslēgsies ar pēcspēles sitienu sēriju, tādējādi vienai no vienībām izcīnot vienu punktu.

Trešā Latvijas komanda – FK “Beitar / Kauguri” – diemžēl zaudējusi iespēju pakāpties augstāk par ceturto vietu – pārāk daudz tika zaudēts pirmajos divos posmos.

Pēc aizvadītām 12 spēļu kārtām rezultatīvāko spēlētāju saraksta vadībā izvirzījies “BSC LAT” uzbrukuma līderis Aleksandrs Novožilovs, kura kontā 15 precīzi sitieni, savukārt uzreiz četri Igaunijas komandu spēlētāji guvuši pa 13 vārtiem katrs.

Atgādinām, ka Latvijas – Igaunijas līgas kopvērtējums ietekmēs arī Latvijas čempiona noteikšanu: no mūsu valsts komandām augstāko vietu ieguvusī komanda tiks atzīta par Latvijas čempioni, neskatoties uz visu trīs komandu savstarpējo spēļu rezultātiem. Teorētiskas iespējas kļūt par 2020.gada Latvijas čempioniem saglabā visas trīs vienības, tiesa “BFS Ropaži” pietiek ar diviem punktiem atlikušajos divos mačos, lai nodrošinātu Latvijas čempionu titulu.

Tāpat tiks noteikti un apbalvoti pašmāju labākais vārtsargs, vārtu guvējs, treneris un MVP.

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori