Sāksies Jūrmalas kauss pludmales futbolā
01 Jul 2022

Sestdien, 2.jūlijā, sāksies tradicionālā Jūrmalas kausa izcīņa pludmales futbolā. Maču sākums Majoru pludmalē pulksten 11:00, dalībnieku reģistrācija – līdz 10:45 (vai iepriekš piesakoties elektroniski pa e-pastu).

Pavisam šogad trīs aizvadīti trīs posmi, arī 16.jūlijā un 6.augustā. Triju posmu ietvaros tiks noskaidrotas astoņas labākās komandas, kas tiksies finālā 7.augustā.

Pērn trijos posmos pavisam piedalījās 15 komandas, bet finālposmā triumfēja un uzvarētāju kausu saņēma “BFS Atlas/Ropaži” vienība, kas finālā ar 2:1 pārspēja “regulārās sezonas” labāko komandu FK “BEITAR”. Mačā par trešo vietu “Beerhouse No1” ar 3:1 pieveica “Kreiss”.

Balvas dažādās individuālās nominācijās saņēma:

  • labākais treneris/menedžeris: Mihails Busels (“BFS Atlas Ropaži”);
  • labākais vārtsargs: Maksims Križanovskis (FK “BEITAR”);
  • labākie spēlētāji: Edgars Rubenis (“PFD PO-8”), Artjoms Kozlovskis (FC “Petrow”), Dmitrijs Jakovļevs (“Kreiss”), Mihails Skuratovičs (“Johny Blooms”).

Par sacensību rezultatīvāko spēlētāju kļuva Maksims Seņs (FK “BEITAR”), par viena precīza sitiena tiesu apsteidzot E.Rubeni.

2022.gada Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

Jūrmalas pludmales futbola kausa izcīņā katrā posmā katram dalībniekam - paka minerālā ūdens „885”, skatītājiem – saldējums „Eskimos” un vērtīgas balvas konkursos no „SYNOTtip” un „Sportland”, uzvarētājiem - „GO bezalkoholiskais” + pārsteigums, kā arī dāvanu kartes 100/75/50 eiro vērtībā no sporta veikala „Sportland” un 40/30/20 eiro vērtībā no „Beerhouse No1”.

2022.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, minerālais ūdens „885”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Edvards Grasis
Ziemeļblāzma
34
Dalībnieki
Partneri
Organizatori