Tiks aizvadīts Baltijas jūras un Skandināvijas līgas otrais posms
07 Jul 2022

Nedēļas nogalē – 9. un 10.jūlijā – Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā tiks aizvadīts otrais Baltijas jūras un Skandināvijas pludmales futbola līgas otrais posms, kurā tiks noskaidrotas tās četras komandas, kas 13.augustā Pērnavā cīnīsies par līgas čempiontitulu un medaļām.

Pēc pirmā posma situācija turnīra tabulā ir itin intriģējoša. Jā, līderi “BSC Copenhagen” (Dānija) “atrāvušies” piecu punktu attālumā, toties otro vietu no pēdējās šķir vien trīs punkti, kas sola bezkompromisa cīņas par iekļūšanu četru labāko vienību skaitā.

Mūsu valsts komandām sekmes pirmajā posmā vērtējamas kā viduvējas – “BSC LAT” ar četriem punktiem ieņem piekto vietu, no kārotā četrinieka atpaliekot par diviem punktiem, bet “Vides Tehnika / Erawadee” ar trim punktiem šobrīd ieņem pirmspēdējo, septīto vietu, no labāko četrinieka atpaliekot par vienas uzvaras tiesu. Bet visu vēl iespējams labot. Jāpiemin, ka sestdien 14:00 abas Latvijas komandas tiksies savā starpā, un šim mačam var izrādīties izšķiroša nozīme cīņā par ceļazīmi uz finālu.

2022.gada Baltijas jūras un Skandināvijas līgu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

2022.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, minerālais ūdens „885”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Edvards Grasis
Ziemeļblāzma
34
Dalībnieki
Partneri
Organizatori