“Vides Tehnika” iekļūst pusfinālā!
12 Jul 2022

Nedēļas nogalē – 9. un 10.jūlijā – Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā tika aizvadīts Baltijas jūras un Skandināvijas pludmales futbola līgas otrais posms, kura gaitā tika noskaidrotas tās četras spēcīgākās komandas, kas 13.augustā Pērnavā sadalīs kausus un medaļu komplektus. Varens finiša spurts padevās “Vides Tehnika / Erawadee” vienībai, kas izcīnīja uzvaras visos trīs mačos, pēdējā spēlē nodrošinot vietu labāko četriniekā.

“Vides Tehnika / Erawadee” posma ievadā Latvijas komandu duelī ar 5:1 pārspēja “BSC LAT”, kam sekoja panākums 6:3 pret igauņu “Nõmme BSC Olybet”. Pirms posma un kopumā priekšsacīkšu pēdējās spēles pret mājiniekiem “BSC Copenhagen” bija skaidrs, ka “Vides Tehnikas” vienībai iekļūšanai finālposmā der jebkāda uzvara, tostarp pēcspēles sitienos. Tā arī notika – mača pamatlaiks un pagarinājums noslēdzās neizšķirti 2:2, bet astoņu pēcspēles sitienu sērijā ar 6:5 pārāka izrādījās mūsu valsts komanda.

Līdz ar to pusfinālā, kurā “Vides Tehnika / Erawadee” būs vēlreiz jāspēkojas ar Dānijas komandu, iekļuva pa vienai vienībai no katras dalībvalsts, vēl arī zviedru “Bemannia FC Stockholm” un igauņu “BSC Thunder Arvutitark”.

Diametrāli pretējas sekmes mūsu valsts otrajai pārstāvei līgā – “BSC LAT”, kas Dānijas posmā piedzīvoja zaudējumus visos trīs mačos, un no piektās vietas kopvērtējumā atkāpās līdz pat pēdējai, astotajai.

Par lielāko sensāciju kļuva iepriekšējo divu gadu čempiona SK “Augut Enemat” neiekļūšanu labākajā četrniekā.

Ar 11 vārtiem par priekšsacīkšu rezultatīvāko spēlētāju kļuva “Vides Tehnikas” leģionārs Andrijs Paško (Andrii Pashko), kurš par viena precīza sitiena tiesu apsteidza Sanderu Lepiku no SK “Augur Enemat”.

Finālposms, kā jau minēts, risināsies 13.augustā Pērnavā.

2022.gada Baltijas jūras un Skandināvijas līgu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

2022.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, minerālais ūdens „885”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Henri Karikosk
Nõmme
45
Modestas Ramanauskas
KKSC Trakai
16
Dalībnieki
Partneri
Organizatori