Aizvadīts Jūrmalas kausa otrais posms
18 Jul 2022

Sestdien, 16.jūlijā, Majoros notika Jūrmalas kausa pludmales futbolā otrais posms ar desmit komandu piedalīšanos. Uzvaras laurus plūca PPFK “Joga Bonita” vienība, aiz sevis atstājot “Kreiss” un FK “BEITAR”.

Otro posmu izlaida pirmajā itin sekmīgi startējusī “FAM3” komanda, tādējādi atkāpjoties uz kopvērtējuma pēdējo ailīti, taču visu būs iespējams labot trešajā posmā 6.augustā. Atgādinām, ka finālposmam, kas notiks 7.augustā, kvalificēsies astoņas labākās vienības trīs priekšsacīkšu posmu kopvērtējumā.

Aizvadītais posms risinājās pieturoties pie ierastās kārtībās – vispirms komandas aizvadīja viena apļa turnīru divās apakšgrupās, pēc tam piecām spēcīgākajām turpinot cīņu par medaļām, bet pārējām sadalot vietas no sestās līdz desmitajai.

A grupā itin pārliecinoši uzvarēja “PFD”, tāpat labāko kvintetam kvalificējoties arī vēlākajiem uzvarētājiem “Joga Bonita”, kamēr ārpus labāko piecu pulka nedaudz negaidīti palika pirmā posma uzvarētāji “BFS Atlas / Ropaži SC”.

B grupā triumfēja FK “BEITAR”, bet otro un trešo vietu ieņēma “Kreiss” un “Baltic XL” vienības.

Cīņā par medaļām “Joga Bonita” izcīnīja trīs uzvaras, bet vienīgo zaudējumu piedzīvoja pret “PFD” vienību, kam tie izrādījās vienīgie trīs punkti. Atpaliekot par diviem punktiem, izšķirošs izrādījās zaudējums 0:1 savstarpējā mačā, otro vietu ieguva “Kreiss”, bet vēl par punktu mazāk un trešā vieta FK “BEITAR”, kas izrādījās pietiekami, lai pārņemtu kopvērtējuma pozīcijas. “Baltic XL” ar četriem punktiem un “PFD” palika respektīvi ceturtie un piektie.

Cīņā par sesto vietu divas komandas – “BFS Atlas / Ropaži SC” un “New Project” – finišēja ar identisku punktu skaitu (8), turklāt cīnījās neizšķirti 1:1 savstarpējā spēlē, līdz ar to talkā bija jāņem papildrādītāji, konkrēti – kopējā vārtu starpība, kas labāka izrādījās Ropažu vīriem. Astoto vietu ieguva “Rava Pluss”, devīto – “Beerhouse No1”, bet desmitajā pozīcijā ierindojās “FREE”.

Posma labākie spēlētāji (MVP) tika apbalvoti ar “Sportland” dāvanu kartēm 25 eiro vērtībā. Par tiem tika atzīti:

· vārtsargs: Antons Vasiļjevs (PPFK “Joga Bonita”),

· laukuma spēlētājs: Vlads Rimkus (“Kreiss”).

Tāpat “Sportland” piešķīra 25 eiro vērtu dāvanu karti skatītāju konkursa uzvarētājam.

2022.gada Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

Jūrmalas pludmales futbola kausa izcīņā katrā posmā katram dalībniekam - paka minerālā ūdens „885”, skatītājiem – saldējums „Eskimos” un vērtīgas balvas konkursos no „SYNOTtip” un „Sportland”, uzvarētājiem - „GO bezalkoholiskais” + pārsteigums, kā arī dāvanu kartes 100/75/50 eiro vērtībā no sporta veikala „Sportland” un 40/30/20 eiro vērtībā no „Beerhouse No1”.

2022.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, minerālais ūdens „885”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Genes-Deivid Pikani
Thunder
33
Dalībnieki
Partneri
Organizatori