Notiks Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā
19 Jul 2022

Sestdien, 23.jūlijā, un svētdien, 24.jūlijā, Majoros notiks “Sportland” Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā ar sešu komandu, tostarp – Klaipēdas Universitātes vienības – piedalīšanos. Ņemot vērā, ka šoreiz nestartēs valstsvienības spēlētāji, mūs sagaida interesantas, neprognozējamas cīņas no pirmās līdz pēdējai minūtei.

Dalību kausa izcīņā apstiprinājušas sekojošas komandas: “Klaipedas Universitetas” (Klaipēda, Lietuva), “SLV Pluss” (Liepāja), “NP/PFD” (Rīga), “Rava Pluss” (Rīga), “BFS Atlas/Ropaži SC”(Rīga/Ropaži) un “Beerhouse No1” (Rīga).

Vispirms visas vienības, sadalītas divās apakšgrupās pa trim katrā, aizvadīs viena apļa turnīru, noskaidrojot tās divas, kuras izslēgšanas cīņās iesaistīsies no pusfināla kārtas.

Izloze lēma A grupā savest kopā “Beerhouse No1”, “SLV Pluss” un “NP/PFD” komandas, bet B grupā – “Rava Pluss”, “Klaipedas Universitetas” un “BFS Atlas/Ropaži SC”.

Maču sākums sestdien pulksten 11:00, svētdien – 10:00. Paredzams, ka kausa ieguvējs būs zināms svētdien ap pulksten 14:00, kad, uzreiz pēc finālmača, sāksies apbalvošanas ceremonija. Tajā tiks ne vien pasniegts kauss un sacensību galvenā balva no sporta veikala “Sportland” spēcīgākajai vienībai, bet arī apbalvoti individuāli labākie spēlētāji dažādās nominācijās. Paralēli Latvijas kausa izcīņai sestdien un svētdien notiks “Busel Cup” sacensības pludmales futbolā jauniešiem.

Latvijas izlases spēlētāji tikmēr posīsies ceļā, lai no trešdienas, 27.jūlija, piedalītos “Euro Beach Soccer League 2022” B divīzijas cīņās Moldovā.

Latvijas kausa izcīņa notiks pēc trīs gadu pārtraukuma - pēdējo reizi 2019.gadā Liepājā 11 komandu konkurencē triumfēja “Linden City BSC”.

2022.gada Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

2022.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, minerālais ūdens „885”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori