Notiks “Busel Cup”
21 Jul 2022

Sestdien, 23.jūlijā, un svētdien, 24.jūlijā, Majoros paralēli “Sportland” Latvijas kausa izcīņai notiks “Busel Cup” pludmales futbola sacensības jauniešiem U-13 un U-15 vecuma grupās.

Turnīru var uzskatīt par tradicionālu, šogad tas norisināsies jau trešo reizi. Ja iepriekšējos gadus sacensības tika aizvadītas tikai vienā vecuma grupā (U-13 aizpērn, U-14 pērn), tad šoreiz jau divās – U-13 un U-15, katrā no tām pulcējot pa sešām dalībniecēm, tādējādi, salīdzinot ar pagājušo gadu, kopējais komandu skaits ir dubultojies.

Līdzīgi kā citus gadus, arī šoreiz ciemos brauks viesi no Lietuvas pilsētas Trāķiem, tāpat pārstāvētas būs vietējie futbola klubi un skolas – FK “Jūrnieks”, FS “Metta”, Rīgas Futbola klubs, SK “Kengaroos” un Jūrmalas futbola skola.

Ar spēļu kalendāru, komandu sastāviem un citu informāciju iespējams iepazīties Latvijas pludmales futbola turnīru mājas lapā www.fta.lv/bslatvia.

“Busel Cup” ir sacensības jauniešiem, kuru mērķis ir apvienot aktīvu atpūtu pludmalē pie jūras ar futbolu. Turnīrs ir bezmaksas un ar lieliskām balvām, pateicoties Mihailam Buselam un sadrbības partneru atbalstam.

2022.gada Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

2022.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, minerālais ūdens „885”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori