Aizvadītas tradicionālās “Busel Cup” sacensības jauniešiem
29 Jul 2022

Nedēļas nogalē Majoros, paralēli “Sportland” Latvijas kausa izcīņai, notika “Busel Cup” pludmales futbola sacensības jauniešiem U-13 un U-15 vecuma grupās. Par uzvarētājiem kļuva Jūrmalas Futbola skolas un SK “Kangaroos” vienības.

Turnīru var uzskatīt par tradicionālu, šogad tas norisinājās jau trešo reizi. Ja iepriekšējos gadus sacensības tika aizvadītas tikai vienā vecuma grupā (U-13 aizpērn, U-14 pērn), tad šoreiz jau divās – U-13 un U-15, katrā no tām pulcējot pa piecām dalībniecēm.

Līdzīgi kā citus gadus, arī šoreiz ieradusies bija komanda no Lietuvas pilsētas Trāķiem, tāpat pārstāvēti bija vietējie futbola klubi un skolas – FS “Metta”, Rīgas Futbola klubs, SK “Kengaroos” un Jūrmalas Futbola skola.

Sākumā komandas aizvadīja apļa turnīru, kam sekoja spēles par pirmo un trešo vietu.

U-13 vecuma grupā finālā iekļuva Jūrmalas futbola skola un “KKSC Trakai”, ar rezultātu 3:0 uzvaru izcīnot jūrmalniekiem, kamēr mačā par trešo vietu Jūrmalas Futbola skolas B komanda ar 2:1 pieveica FS “Metta”.

U-15 vecuma grupā finālā SK “Kangaroos” tikai pēcspēles sitienu sērijā ar 5:4 pārspēja “KKSC Trakai”, bet mačā par trešo vietu Rīgas Futbola klubs ar 4:2 pieveica FS “Metta”.

Pilnīgi visiem dalībniekiem tika pasniegtas balvas un dāvanas no turnīra organizatoriem un atbalstītajiem, speciālas vērtīgas balvas tradicionāli tika sarūpētas arī komandu treneriem.

Mihails Busels: “Trešo sezonu mēs pulcējām jaunatnes komandas, šoreiz divās vecuma grupās, kas ir kārtējais solis uz priekšu. Mēs redzam, ka turnīra mērķi tika sasniegti: pamēģināts un izbaudīts pludmales futbols, jaunatne kopā veselīgi pavadīja laiku lieliskajos apstākļos. Mēs progresējām arī ar atbalstītāju piesaisti: kopā ar mums jau kuru gadu “Atlas Baltic”, “Beerhouse No1”, zobu pasta “Splat”, šosezon mūs atbalstīja arī minerālais ūdens “885”, vairumtirgotāji “Stanbev International distribution”, bet vislielāko pateicību par finansiālu atbalstu gribu izteikt maniem draugiem, kādreizējiem audzēkņiem un tagad pludmales futbola domubiedriem Konrādam Gailevičam un Dmitrijam Dikanskis. Nav šaubu, ka ar tādu palīdzību mēs kopā turpināsim attīstīt šo projektu. Tiekamies jaunajā sezonā U-14 un U-16 sacensībās.”

2022.gada Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF).

2022.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, minerālais ūdens „885”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Akcijas
Zibensziņas
Vides Tehnika / Erawadee ir Baltijas jūras un Skandināvijas līgas uzvarētāji!
Rezultatīvākie
1.
A. Pashko
16
2.
A. Hohļuks
10
3.
S. Lepik
10
4.
E. Stüf
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Jevgeny Laskov
Baltic XL
32
Dalībnieki
Partneri
Organizatori