IT kausu iegūst Tet
26 Apr 2022

Svētdien, 24.aprīlī, mājīgajā Rīgas 15.vidusskolas sporta hallē notika Latvijas IT uzņēmumu telpu futbola turnīrs ar septiņu komandu piedalīšanos. Sīvā cīņā, tikai par punkta tiesu apsteidzot tuvākos konkurentus, kausu ieguva Tet vienība.

Septiņas komandas aizvadīja viena apļa turnīru, tiekoties katra ar katru.

Sīvas cīņas izvērtās gan par pirmo, gan trešo vietu. Tā kausa ieguvēji Tet savus tuvākos sekotājus C.T.Co noslēguma tabulā apsteidza tikai par vienu punktu, savukārt trešās un ceturtās vietas ieguvēji Bite One IT un Mak IT finišēja ar identisku punktu skaitu!

Nevar nepiebilst, ka atšķirībā no citiem turnīriem šoreiz visas komandas guva (un zaudēja) vārtus, ieguva (un zaudēja) punktus!

Visas dalībkomandas saņēma piemiņas kausus un organizatoru un sacensību partneru sarūpētas balvas, laureāti, protams – medaļas, bet uzvarētāji Tet arī LIKTA ceļojošo kausu, ko pasniedza LIKTA komunikācijas projektu vadītāja Sintija Sila.

Tāpat tika pasniegtas balvas labākajiem individuālajās nominācijās:

  1. vārtu guvējs – Artjoms Travkins (Bite One IT);
  2. labākais vārtsargs – Tomass Rozenbergs (Tet);
  3. simpātiju balva – Viktorija Štorha (C.T.Co);
  4. labākais spēlētājs (MVP) – Dmitrijs Kručeks (Tet);
  5. labākais menedžeris – Kaspars Mežals (Tet).

Uzvarētāji un labākie spēlētāji saņēma arī ielūgumus uz LIKTA konferenci, bet labākie spēlētāji arī ūdens pudeli no LIKTA un futbola spēli “SYNOTtip 100 fakti par Latvijas futbolu” no RFF.

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šoreiz daļa no dalības maksām tiks novirzīta sociālas atbildības pasākumam un futbola popularizēšanai, šoreiz patīkamu pārsteigumu sarūpējot Rīgas pašvaldības bērnu un jauniešu centram, kura vārdā 100 biļetes uz UEFA telpu futbola čempionu līgas finālturnīru saņēma centra direktora vietniece Anita Liepiņa.

Reklāma
Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Tabula
1.
16
2.
15
3.
10
4.
10
5.
4
6.
3
7.
1
Rezultatīvākie
1.
D. Kručeks
7
2.
A. Travkins
5
3.
A. Cibulis
4
4.
S. Polovko
4
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori