Tuvojas uzņēmumu telpu futbola čempionāta izšķirošās cīņas
14 Feb 2020

Latvijas korporatīvais (uzņēmumu) telpu futbola čempionāts šķērsojis ekvatoru, aizvadītas četras no septiņām spēļu kārtām. Šajā svētdienā divi mači, kas būtiski var ietekmēt cīņu par medaļām: pulksten 12:00 Tet tiksies ar Euro Live Tehnologies, bet 13:00 spēkus samēros DSV Latvia un Baltic International Bank komandas.

Tet turnīru sāka ar diviem zaudējumiem Bite One IT (1:4) un Baltic International Bank (0:4), kam sekoja panākumi pret DSV Latvia (9:8) un Luminor (11:3), kas telekomunikāciju uzņēmuma vienībai ļāvis atgriezties medaļu pretendentu pulkā. Nākamā spēle gan nekādā gadījumā nesolās būt viegla, pretiniekos pašreizējie līderi Euro Live Technologies. Tai pat laikā Accenture komanda iepriekšējā kārtā pierādīja, ka iespējams “paņemt” punktus arī mačā ar favorītiem.

Lai arī DSV Latvia vienības rēķinā pagaidām tikai trīs punkti, kas iegūti pieveicot Accenture, tomēr uzvarot mačā Baltic International Bank arī DSV atgrieztos cīņā par medaļām. Bankas komandai līdz šim veicies labāk – trīs uzvaras četros mačos, zaudējumu piedzīvojot vien atklāšanas mačā pret Accenture (0:1).

Pārējās divās spēlēs Luminor spēkosies ar Bite One IT, bet Accenture ar LNK Group komandu.

Pēc aizvadītām četrām spēļu kārtām rezultatīvāko spēlētāju saraksta pirmajā vietā izvirzījies Dmitrijs Kručeks (Tet), kura rēķinā 11 precīzi sitieni. Par diviem mazāk Mihailam Ivanovam (DSV), vēl par vienu Jānim Domaševičam (Bite One IT), bet septiņas reizes pretinieku vārtsargus pārspējis Jevgenijs Hercbergs (Euro Live Technologies).

Sacensības rīko Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Čempionātu atbalsta arī Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) un Latvijas Korporatīvā sporta turnīru asociācija (LKSTA).

Pirmajā gadā sacensībās piedalās astoņas komandas, kas septiņās kārtās, katrai ar katru tiekoties pa vienai reizei, noskaidros čempionus, kā arī pārējo godalgoto vietu ieguvējus. Jāpiebilst, ka čempioni savā valdījumā uz gadu iegūs arī ceļojošo kausu. Visas spēles tiks pārraidītas tiešraidē FTA un RFF Youtube kanālā www.youtube.com/user/FTALatvia.

Spēles notiek omulīgajā Rīgas 15.vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9, svētdienās no pulksten 11:00 līdz pulksten 15:00 sekojošos datumos: 19.01., 26.01., 02.02., 09.02., 16.02., 23.02., 01.03.

Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts tiek organizēts ar mērķi sekmēt biznesa un personiskos kontaktus starp organizācijām un to darbiniekiem, organizēt aktīvu atpūtu, kā arī noskaidrot meistarīgākās telpu futbola komandas un spēlētājus starp Latvijas uzņēmumiem, popularizēt telpu futbolu Latvijā.

Čempionāta laureāti iegūs kausus un medaļas, kā arī turnīra organizatoru un partneru sarūpētas vērtīgas balvas. Labākais spēlētājs, vārtsargs, vārtu guvējs, menedžeris un komanda, kas iegūs titulu „par godīgu spēli” (fair play), tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām. Visi čempionāta dalībnieki saņems piemiņas balvas speciāli paredzētajā oficiālajā noslēgumā un apbalvošanas ceremonijā. Daļa no dalības maksa tiks novirzīta sociālas atbildības mērķiem un futbola popularizēšanai.

Turnīra atbalstītāji: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, alus krogs „Beerhouse No1”, dzeramais ūdens „Everest”, zobu pasta „SPLAT”, naktsklubs un karaoke bārs „Friends”. Informatīvu atbalstu nodrošina “Sportacentrs.com”.

FTA un RFF ir 15(!) gadu pieredze organizējot dažādu nozaru futbola turnīrus: finanšu, IT, loģistikas u.c.

Reklāma
Zibensziņas
Turnīrs noslēdzies ar Euro Live Technologies uzvaru
Turnīra sākums pārcelts uz 19. janvāri
Rezultatīvākie
1.
D. Kručeks
18
2.
J. Domaševičs
16
3.
J. Hercbergs
13
4.
M. Ivanovs
13
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori