Noteikti Latvijas korporatīvā telpu futbola čempionāta labāko spēlētāju balvu pretendenti
03 Apr 2020

1.martā ar “Euro Live Technologies” komandas triumfu noslēdzās valsts vēsturē pirmais Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts. Astoņu komandu konkurencē otro vietu ieņēma “Baltic International Bank”, bet trešo – “Bite One IT”. Organizatori izvēlējušies pretendentus turnīra labāko spēlētāju balvām, katrā nominācijā izvirzot pa trim kandidātiem. Apbalvot labākos spēlētājus un komandas tiek plānots 30.maijā.

4.aprīlī plānotā Latvijas korporatīvā telpu futbola čempionāta labāko komandu un spēlētāju apbalvošana Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) sezonas noslēguma vakarā ir pārcelta uz 30.maiju, bet organizatori neizslēdz iespēju, ka šīs ziemas sezonas uzvarētājus būs jāapbalvo kopējā pasākumā ar vasaras sezonas laureātiem 31.oktobrī, tādā veidā ļaujot 2020.gada oktobrī pabeigt visas aktuālās ziemas sezonas sacensības, bet nākamo ziemas sezonu sākt novembrī nevis oktobrī.

“Mums nav citu variantu kā reaģēt tikai un vienīgi atbilstoši situācijai Latvijā pašreizējā brīdī. Mēs varam plānot ļoti daudz scenārijus: kā būs, ja būs tā vai citādi, bet vai tiem ir jēga? Šobrīd mēs viennozīmīgi gribam ar godu noslēgt ziemas sezonu un svinīgi kuplā lokā apbalvot labākos. Vai mums izdosies to izdarīt jau maijā, vai tikai oktobrī, vai vispār pēc gada vai diviem – laiks rādīs. Šobrīd mēs gatavojamies 30.maijam, paturot galvā variantu ar 31.oktobri. Citu opciju mums pagaidām nav un nebūtu pat racionāli šobrīd par tādām domāt. Tomēr man ir iekšēja pārliecība, ka jau šovasar mēs visi atkal aktīvi spēlēsim futbolu un ne “viens pret viens” vai virtuālajā vidē, bet pa īstam – komanda pret komandu, kā mums visiem ļoti patīk,” pārdomās dalās RFF un FTA vadītājs Eduards Borisevičs.

2020.gada Latvijas korporatīvā telpu futbola čempionāta organizatori, kā jau ierasts RFF un FTA turnīru praksē, pirms lielās apbalvošanas nominē turnīra labāko spēlētāju balvu pretendentus. Uzvarētāji tiks nosaukti sezonas noslēguma vakarā, bet tāpat pie patīkamām balvām tiks visi pretendenti, kuri apbalvošanas pasākumu pagodinās ar savu klātbūtni.

Labākais vārtsargs: Vilorijs Belokoņs (“Baltic International Bank”), Arturs Buračevskis (“Bite One IT”), Dmitrijs Dikanskis (“Accenture”).
Labākais spēlētājs: Jevgenijs Hercbergs (“Euro Live Technologies”), Dmitrijs Kručeks (“Tet”), Mihails Ivanovs (“DSV Latvia”). 
Labākais menedžeris: Jevgenijs Hercbergs (“Euro Live Technologies”), Aleksandrs Vasiļjevs (“Baltic International Bank”), Valts Kārkliņš (“Bite One IT”). 
Rezultatīvākais spēlētājs: Dmitrijs Kručeks (“Tet”).

Balva par godīgu spēli (“fair-play”) pienākas “DSV Latvia” komandai, kas septiņos mačos nenopelnīja nevienu kartiņu!

Sacensības rīko Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Čempionātu atbalsta arī Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) un Latvijas Korporatīvā sporta turnīru asociācija (LKSTA).

Čempionāta laureāti iegūs kausus un medaļas, kā arī turnīra organizatoru un partneru sarūpētas vērtīgas balvas. Labākais spēlētājs, vārtsargs, vārtu guvējs, menedžeris un komanda, kas iegūs titulu „par godīgu spēli” (fair play), tiks apbalvoti ar vērtīgām balvām. Visi čempionāta dalībnieki saņems piemiņas veltes speciāli paredzētajā oficiālajā sezonas noslēguma un apbalvošanas ceremonijā. Daļa no dalības maksa tiks novirzīta sociālās atbildības mērķiem un futbola popularizēšanai.

Turnīra atbalstītāji: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, alus krogs „Beerhouse No1”, dzeramais ūdens „Everest”, zobu pasta „SPLAT”, naktsklubs un karaoke bārs „Friends”. Informatīvu atbalstu nodrošina “Sportacentrs.com”.

FTA un RFF ir 15(!) gadu pieredze organizējot dažādu nozaru futbola turnīrus: finanšu, IT, loģistikas u.c.

Reklāma
Zibensziņas
Turnīrs noslēdzies ar Euro Live Technologies uzvaru
Turnīra sākums pārcelts uz 19. janvāri
Rezultatīvākie
1.
D. Kručeks
18
2.
J. Domaševičs
16
3.
J. Hercbergs
13
4.
M. Ivanovs
13
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori