RFF studentu kausa izcīņa minifutbolā
Pēdējo reizi atjaunots: ceturtdien, 24.septembrī Kopējais spēļu skaits: 27 (ieplānotas: 0) Kopā iesisti vārti: 91
Ziņas
UZAICINĀJUMS Latvijas koledžām un universitātēm
Autors: Futbola Turnīru Asociācija, datums: 25.8.2015
Latvijas un Rīgas Futbola federāciju vārdā aicinu pieteikt Jūsu augstskolas futbola komandas (vīriešu un SIEVIEŠU) startam 2015. gada rudens kausa izcīņai minifutbolā (formātā 8x8 vīriešiem un 5x5 SIEVIETĒM)) studentu komandām, kas notiks 2015. gada 19. septembrī Rīgas Tehniskās universitātes stadiona mākslīgā seguma futbola laukumos, Rīgā, Pārdaugavā, Daugavgrīvas ielā 56a. Turnīra atklāšana ir plānota plkst.11.30.

Rīgas Futbola federācija kopš 2012. gada rudens divreiz gadā organizē kausa izcīņas minifutbolā studentu komandām – www.fta.lv/studenti. Sacensības notiks jau septīto reizi, un, līdzīgi kā iepriekšējās sezonās, to galvenie uzdevumi ir veicināt komunikāciju starp Latvijas koledžām un universitātēm, un to studentiem, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un futbolu studentu vidū, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Latvijas augstskolu vidū. Pēdējā kausa izcīņā minifutbolā studentu komandām – 2015. gada 25. aprīlī - piedalījās rekordliels komandu skaits, proti, 12. Šoruden PIRMO reizi paralēli vīriešu sacensībām tiks rīkots arī sieviešu turnīrs, turklāt dalība tajā ir BEZMAKSAS.

Kvalitatīvs un mājīgs stadions, draudzīgā atmosfēra, organizatoru un turnīra partneru pārsteigumi, vērtīgas balvas, informatīvais atbalsts, spēļu foto un video apskati – tas viss padara studentu kausa izcīņu minifutbolā jau ceturto gadu par lielāko un nozīmīgāko starp augstskolu sociālajiem un sporta pasākumiem.

Latvijas un Rīgas Futbola federācijas cer, ka arī šoreiz studentu kausa izcīņa minifutbolā, t.sk. starp SIEVITĒM, gūs lielu atsaucību, tādēļ aicinām Jūs sazināties ar turnīra izpilddirektoru Filipu Kārkliņu (tel. 29527763, e-pasts: felipekarklinas@gmail.com) un pieteikties turnīram līdz š.g. 15. septembrim.

Turnīru nolikumi un pieteikuma formas jau ir pieejamas turnīra mājas lapā.

Ar cieņu,

Juris Keišs
RFF prezidents
Zibensziņas

Ziņas

Ziņu arhīvs







Dalībnieki: 
© Futbola Turnīru Asociācija 2012, rakstiet fta@fta.lv. Admin