“DSV Latvia” startē pārliecinoši un pārņem vadību kopvērtējumā
23 Feb 2023

Iepriekšējā svētdienā, 19. februārī, Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē risinājās trešais sabraukums 2022./2023. gada Latvijas Veterānu (40+) čempionātam telpu futbolā, ko organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Futbola Turnīru asociāciju (FTA) un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Desmit komandu konkurencē vislabāk sevi apliecināja “DSV Latvia”, triumfējot visās četrās cīņās un izvirzoties līderes statusā sacensību kopvērtējuma tabulā.

Līdzīgi kā iepriekšējos sabraukumos komandas bija sadalītas divās apakšgrupās un aizvadīja ar katru sāncensi vienu spēli. Atkarībā no ieņemtās vietas grupā dalībnieces turpināja krāt kopvērtējuma punktus (no 5 līdz 1 atbilstoši izcīnītajai pozīcijai), gatavojoties finālturnīram, kur šis punktu skaits tiks reizināts ar koeficientu “2” un summēts pie kvalifikācijā sakrātajiem punktiem.

Trešā sabraukuma A apakšgrupā, kā minēts, izcili sevi apliecināja “DSV Latvia”, pārspējot sāncenšus visās četrās cīņās un iegūstot 12 punktus (vārtu attiecība – 18:3!). Otrajā pozīcijā ierindojās FK “02”, iegūstot 7 punktus, bet tālākajās vietās izkārtojās attiecīgi “Sportima” FC (6), “Sigulda” (2) un Olaines Futbola veterānu klubs (1).

Tikmēr B grupā uzreiz trīs labākās vienības iekrāja pa 9 punktiem Lai noteiktu vietu secību, tika skatīta gūto un zaudēto vārtu starpība šo komandu savstarpējos dueļos, kur priekšrocību ieguva “ASK Kadaga” (“3-1”), kas atstāja aiz sevis attiecīgi “Jūrmala” vienību (“2-3”) un “FREE” (“1-2”). Savukārt tabulas beigu daļā ar vienu izcīnītu punktu palika attiecīgi FK “Viesulis” un Liepājas “SLV Pluss”.

Sacensību kopvērtējumā pēc trim sabraukumiem, kā minēts, ar 14 punktiem priekšgalā sāncensēm nostiprinājusies “DSV Latvia”, 13 punkti “Jūrmala”, pa 11 – “FREE” un “Sportima” FC. Ar 14 gūtajiem vārtiem rezultatīvāko spēlētāju sarakstā pirmo vietu ieņem Vladislavs Golubeckijs (“Jūrmala”), bet viņa tuvākais sekotājs – Aleksandrs Miheikins (13), kurš pārstāv “Sportima” FC.

Izšķirošais finālturnīrs risināsies 19. martā Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē, kam sekos laureātu sveikšana. Trīs labākās komandas un “Cerību” kausa ieguvējie, kā arī labākie individuālajās nominācijās saņems apbalvojumus un piemiņas veltes.

Reklāma
Zibensziņas
DSV Latvija uzvarēja 2022./2023.g. Latvijas Veterānu (40+) čempionātu telpu futbolā
Trešajā sabraukumā vislabāk sevi apliecināja "DSV Latvia" un ASK "Kadaga"
Otrajā sabraukumā vislabāk sevi apliecināja "DSV Latvia" un "FREE"
Pirmajā sabraukumā vislabāk sevi apliecināja “Sportima” FC un “Jūrmala”
Rezultatīvākie
1.
V. Golubeckijs
16
2.
V. Laužels
15
3.
A. Miheikins
14
4.
K. Gamaļejevs
12
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Jakovs Kotovs
SLV Pluss
44
Akcijas
Dalībnieki
Partneri
Organizatori