Sākas pieteikšanās tradicionālajam Rīgas minifutbola čempionātam
05 May 2022

Sākusies pieteikšanās tradicionālajam Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētajam, kā arī Rīgas pašvaldības un Latvijas Futbola federācijas finansiāli atbalstītajam “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionātam, ko plānots aizvadīt RTU stadionā Pārdaugavā laika periodā no 6. jūnija līdz 29. augustam.

Turnīrā drīkstēs piedalīties spēlētāji, kuri ir sasnieguši 18 gadu vecumu(izņēmuma kārtā ar vecāku atļauju drīkst piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši vēlāk). Komandu pieteikumā aizliegts iekļaut Latvijas vai citu valstu čempionātu spēcīgāko līgu futbolistus, kuri aizvadījuši vismaz vienu oficiālo spēli šī gada sezonā. Tāpat nav atļauts pieteikt spēlētājus, kuri aizvadījuši vismaz vienu spēli šī gada Latvijas Pirmās un Otrās līgas čempionātā, līdzīgs ierobežojums attiecas arī uz Latvijas vai citu valstu spēcīgāko telpu futbola līgu futbolistiem, izņemot kopskaitā divus spēlētājus katras komandas pieteikumā. Iepriekš minētie ierobežojumi neattiecas uz spēlētājiem, kuri dzimuši 1987. gadā vai agrāk.

Komandu pieteikumi speciāli sagatavotā veidlapā jāsūta uz e-pasta adresi eduards.borisevics@fta.lv līdz 20. maijam, savukārt dalībnieku organizatoriskā sapulce un pretinieku izloze paredzēta 26. maijā plkst.17 LFF ofisa telpās vai attālināti. Pieteikums jāapstiprina ar dalības maksu 800,00 EUR apmērā līdz 31. maijam – atkarībā no sadarbības partneru atbalsta šī summa var būt arī mazāka (līdz 600,00 EUR).

Līdzīgi kā iepriekš turnīrs sastāvēs no vienas līgas čempionāta, uzvarētāju noskaidrojot divos posmos. Pirmajā no tiem komandas ar izlozes palīdzību tiks sadalītas divās apakšgrupās, kuru ietvaros aizvadīs pa vienai spēlei ar katru pretinieku, noskaidrojot septiņas spēcīgākās komandas, kas turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā.

Izšķirošajā etapā katra no septiņām spēcīgākajām komandām aizvadīs vienu spēli ar citu apakšgrupu komandām, ņemot līdzi pirmajā posmā kvalificējušo komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus. Pārējās komandas otrajā posmā noskaidros vietu sadalījumu no astotās līdz pēdējai, noskaidrojot “Cerību kausa” ieguvēju.

Visas spēles notiks pirmdienu vakaros RTU stadionā Pārdaugavā (Daugavgrīvas iela 56a).

Reklāma
Zibensziņas
Papildus spēlētāju pieteikumi un pārejas ir atļautas līdz 2022.gada 30.jūnijam
Rezultatīvākie
1.
A. Baklanovs
21
2.
V. Ziļs
12
3.
A. Ibragimovs
10
4.
M. Smuļko
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori