Minifutbola čempionāta līderos – FC “Raita” un “Industrial Steel Group”
22 Jul 2022

Apgriezienus turpina uzņemt Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētais, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) finansiāli atbalstītais “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts. Aizvadītas sešas no 11 kārtām, un kopvērtējuma tabulas vadošajās pozīcijās šobrīd nostiprinājušās FC “Raita” un “Industrial Steel Group”.

Kā vēstīts, salīdzinoši ar iepriekšējām sezonām tika mainīts turnīra formāts, garantējot dalībniecēm 11 spēles iepriekšējos gados ierasto 9-10 maču vietā. Sacensību gaitā uzvarētājs un medaļu ieguvējas tiek noskaidrots pēc viena riņķa turnīra, katra dalībniecei pa reizei spēkojoties ar katru pēc līgas formāta.

Abas sacensību līderes līdz šim spēkojušās ar identisku bilanci, iegūstot pa 16 punktiem sešos mačos. FC “Raita” futbolisti pēdējos trijos mačos kaldināja pārliecinošus panākumus, ar 5:1 pārspējot DSV “Latvia”, kā arī sagraujot attiecīgi “Baltic International Bank” (9:2) un ASK “Kadaga” (8:0). Lielisku sniegumu šajās cīņās demonstrēja Andrejs Baklanovs, kurš pirmajos divos dueļos guva “hat-trick”, bet trešajā sāncenšu vārtsargu pārspēja četras reizes. Ar kopumā 16 gūtajiem vārtiem A.Baklanovs ir pārliecinošs līderis čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Tikmēr otra tabulas galvgalī esošā vienība “Industrial Steel Group” ar 6:2 sarūgtināja ASK “Kadaga”, pēc tam spraigā cīņā pārvarēja AC “Jules Vernes” pretestību (4:3), kā arī piedzīvoja bezvārtu neizšķirtu duelī pret OSK “Ostnieks”.

Punkta atstatumā no abām līderēm čempionāta kopvērtējumā ierindojas 15 punktus sakrājusī “New Project”, kas pēdējo triju kārtu laikā uzvarēja divās no trijām spēlēm. “Jaunā projekta” komanda atstāja “sausā” OSK “Ostnieks” (3:0), ar 10:1 sagrāva SK “Imanta”, pateicoties trīs Maksima Neverovska un Alekseja Lavrenova vārtiem, kā arī negaidīti atzina “Mārupes SC-2” pārākumu – 1:2.

Desmit punktu robežu Rīgas minifutbola čempionātā pārsniegušas arī OSK “Ostnieks” (13), “DSV Latvia” (12) un “FREE” (10).

Kā ziņots, visas spēles notiek pirmdienu vakaros RTU stadionā pēc iepriekš apstiprināta kalendāra laika periodā līdz 29. augustam.

Reklāma
Zibensziņas
Papildus spēlētāju pieteikumi un pārejas ir atļautas līdz 2022.gada 30.jūnijam
Rezultatīvākie
1.
A. Baklanovs
21
2.
V. Ziļs
12
3.
A. Ibragimovs
10
4.
M. Smuļko
9
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori