Rīgas minifutbola čempionātā triumfē FC “Raita”
30 Aug 2023

Par RTU stadionā notiekošā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola Turnīru asociācijas (FTA) organizētā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta uzvarētāju kļuvusi FC “Raita” vienība, atstājot aiz sevis abas pārējās medaļnieces – FC “Caramba Riga” un “New Project”. Visu laureātu svinīgā sveikšana notika šo pirmdien uzreiz pēc noslēdzošās kārtas cīņām.

Kā ziņots, otrajā sacensību etapā jeb stadijā katra no deviņām spēcīgākajām komandām C apakšgrupā aizvadīja vienu spēli ar otras apakšgrupas vienībām, ņemot līdzi pirmajā posmā kvalificējušo komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus. Savukārt pārējās dalībnieces D grupā otrajā posmā izspēlēja vietu sadalījumu no desmitās līdz pēdējai, noskaidrojot “Cerību kausa” ieguvēju, kuru, kā zināms, nodrošināja “DSV Latvia”.

Stiprākajā jeb C grupā sacensību finišā no zelta godalgu tīkotājām vislabāk sevi apliecināja nākamā čempione FC “Raita” (20), kas uzvarēja abās noslēdzošajās cīņās, ar ko bija gana pirmās vietas iegūšanai. Pateicoties diviem Vugara Askerova precīzajiem raidījumiem, “Raita” ar 6:1 sagrāva “HYDRO”, savukārt pēdējās kārtas cīniņā pret vienu no tiešajām konkurentēm “JUVS/AV100” kaldināja panākumu (1:0) līdz ar Igora Kozlova pašā mača izskaņā gūtajiem vārtiem.

Šis zaudējums liedza “JUVS/AV100” (13) komandai vietu labāko trijniekā, atstājot ceturtajā pozīcijā. Attiecīgi sudraba un bronzas godalgas čempionātā, kā minēts, izcīnīja FC “Caramba Rīga” (17) un “New Project” (14) vienības, kuras noslēdzošajā kārtā tikās savā starpā un cīnījās neizšķirti – 1:1.

Tikmēr D apakšgrupā jau iepriekš visas cīņas bija aizvadījusi “Cerību kausa” ieguvēja “DSV Latvia” (21), otrajā vietā ierindojoties “Industrial Steel Group” (21), bet trešajā – “ASK Kadaga” (16).

Uzreiz pēc turnīra izskaņas notikušajā svinīgajā laureātu sveikšanas ceremonijā ar piemiņas trofejām tika sveiktas trīs labākās vienības, kā arī “Cerību kausa” ieguvēja, tāpat saņemot arī dāvanu kartes no sacensību atbalstītājiem “Sportland” un “Beerhouse”, kā arī dāvanas no partneriem “SPLAT” un “ESKIMOS”.

Tāpat ar “Sportland” sarūpētajām dāvanu kartēm tika sumināti individuālie laureāti – labākais aizsargs Igors Lapkovskis (FC “Raita”) un vērtīgākais uzbrucējs V.Askerovs (FC “Raita”), čempionu treneris Jurijs Plepis, meistarīgākais vārtsargs Gvido Ķikāns (FC “Caramba Riga”), pussargs Ervīns Keišs (“JUVS/AV100”) un sacensību vērtīgākais spēlētājs Aleksejs Lavrenovs (“New Project”). Čempionāta “Fair-Play” nominācijā organizatori sveica AC “Jules Verne” vienību.

Reklāma
Zibensziņas
Rīgas minifutbola čempionātā triumfē FC “Raita”
Rezultatīvākie
1.
A. Lavrenovs
19
2.
V. Askerovs
17
3.
Ņ. Ivanovs
14
4.
M. Smuļko
12
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori