Jaunā pludmales futbola sezona jau pavisam tuvu!
17 Jun 2021

Jau šo svētdien, 20.jūnijā, tiks dots starts tradicionālajai Jūrmalas kausa izcīņai pludmales futbolā, tādējādi ievadot šī sporta veida sezonu Latvijā. Dalībnieku reģistrācija līdz pulksten 10:45, bet pirmās spēles sāksies pulksten 11:00.

Provizoriskais komandu skaits – 12. Sacensību norise plānota divos etapos – vispirms priekšsacīkstes, pēc tam otrajā posmā komandām sacenšoties par vietām, atkarīgā no pirmajā etapā sasniegtajiem rezultātiem. Atkarībā no kopējā dalībnieku (vienību) skaita, sacensību galvenais tiesnesis patur tiesības koriģēt izspēles kārtību par to informējot komandu pārstāvjus.

Jūrmalas kauss tiek plānots īpašos apstākļos atbilstoši pēdējiem MK noteikumiem (par sporta sacensībām) pēc aktuālā LFF Sanitārā protokola.

Pērn par Jūrmalas kausa ieguvējiem kļuva “Kreiss”, kas finālā pārliecinoši ar 6:1 pārspēja “PDF PO-8”, savukārt mačā par trešo vietu “Beerhouse No1” ar 1:0 pieveica “New Project”.

Savukārt Latvijas – Igaunijas līgas pirmais posms plānots 3. un 4.jūlijā Pērnavā. Sacensībās plānota astoņu komandu dalība: četras no Igaunijas, trīs no Latvijas, kā arī viena Norvēģijas vienība. Līdzīgi kā pērn, arī šosezon komandas aizvadīs divu apļu turnīru, pēc kā tiks noteikts kā Latvijas – Igaunijas galīgais vietu sadalījums, tā arī vietu sadalījums valstu ieskaitē.

Atgādinām, ka pērn Latvijas – Igaunijas līgā visu goda pjedestālu ieņēma mūsu ziemeļu kaimiņu komandas, bet labākā no Latvijas vienībām – BSC LAT – izcīnīja ceturto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no trešās pozīcijas.

2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.


Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Henri Karikosk
Nõmme
45
Modestas Ramanauskas
KKSC Trakai
16
Dalībnieki
Partneri
Organizatori