Notiks Jūrmalas kausa izcīņas otrais posms
16 Jul 2021

Šo sestdien, 17. jūlijā, Majoros risināsies tradicionālās Jūrmalas kausa izcīņas otrais posms pludmales futbolā. Līdzīgi kā iepriekšējā posmā dalībnieku reģistrācija plānota plkst.10.45, bet pirmo maču norise – plkst.11.00.

Sacensību norise, kā ierasts, risināsies divos etapos – vispirms priekšsacīkstes, bet pēc tam otrajā posmā komandas sacentīsies par vietām atkarībā no pirmajā etapā sasniegtajiem rezultātiem. Atkarībā no kopējā dalībnieku skaita sacensību galvenais tiesnesis paturēs tiesības koriģēt izspēles kārtību par to informējot komandu pārstāvjus.

Jau ziņots, ka jūnija vidū notikušajā pirmajā posmā 14 komandu konkurencē uzvaras laurus plūca “Grifs AG”, bet abas pārējās vietas uz godalgoto pjedestāla aizņēma FC “Petrow” un PPFK “Joga Bonita” vienības.

Līdzīgi kā iepriekš Jūrmalas kausa norise plānota īpašos apstākļos atbilstoši pēdējiem MK noteikumiem (par sporta sacensībām) pēc aktuālā Latvijas Futbola federācijas (LFF) Sanitārā protokola.

Pavisam drīz – 24. un 25. jūlijā – plānots arī aizvadīt Latvijas un Igaunijas apvienotās pludmales līgas nākamās cīņas, kas risināsies Pērnavā. Pirmajās divās spēļu dienās, kas risinājās jūlija sākumā, visvairāk punktus – 9 – izdevās savākt mūsu ziemeļu kaimiņu komandām – SK “Augur/Enemat” un BSC “Thunder Arvutitark”. Sekmīgākais starts no Latvijas vienībām padevās FK “BEITAR”, kas četros dueļos iekrāja sešus punktus.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori