FK “BEITAR” uzvar otrajā posmā un pārņem vadību kopvērtējumā
18 Jul 2021

Aizvadīts Jūrmalas kausa otrais posms pludmales futbolā. Par tā uzvarētājiem 12 komandu konkurencē kļuva “BEITAR” vienība, tādējādi arī pārņemot vadību kopvērtējumā.

Jāatzīst gan, ka šoreiz nepiedalījās pirmā posma uzvarētāji “Grifs AG” (arī “Reg Vardy/TUC”), bet par visu pēc kārtas.

Sacensības tika aizvadītas divos etapos. Vispirms visas komandas, sadalītas trīs apakšgrupās, noskaidroja, kuras otrajā posmā noskaidros vietu sadalījumu no pirmās līdz ceturtajai, kuras cīnīsies par piekto līdz astoto vietu, bet kuras sadalīs atlikušās vietas posmā. Tādējādi katrai komandai bija garantētas sešas spēles. Mača ilgums – divi puslaiki pa sešām minūtēm.

Pirmajā etapā vispārliecinošāko sniegumu nodemonstrēja vēlākie otrās vietas ieguvēji “BFS Atlas / Ropaži”, kas uzvarēja visās trīs C grupas spēlēs, pārliecinoši kvalificējoties spēcīgāko kvartetam.

No A grupas cīņām par pirmo līdz ceturto vietu kvalificējās “Johny Blooms” un FK “BEITAR” vienības, savukārt no B grupas – “PFD PO-8”, kas savstarpējā spēlē pārspēja sīvākos konkurentus “Kreiss” (abas komandas ieguva pa sešiem punktiem).

Spēcīgāko komandu cīņā par pirmo līdz ceturto vietu labākā izrādījās “BEITAR” vienība, kas pārspēja “PFD PO-8” un “Atlas”, kā arī cīnījās neizšķirti ar “Johny Blooms”, otro vietu, pateicoties uzvarām pār “PFD PO-8” un “Johny Blooms”, izcīnīja “Atlas”, bet trešo – “Johny Blooms”. Interesanti, ka ceturto vietu ieguvusī “PFD PO-8” komanda pirmajā posmā palika pēdējā, 14.vietā...

Sacensību noslēgumā īpašas balvas saņēma godalgoto vietu ieguvēju labākie spēlētāji: Sergejs Vasiļjevs (“BEITAR”), Ivans Jeļica (“BFS Atlas / Ropaži) un Viktors Josifovs (“Johny Blooms”).

Kā jau minēts, pateicoties izcīnītajai uzvarai, kā arī konkurentu prombūtnei, “BEITAR” vīri pārņēmuši vadību kopvērtējumā, tuvākos sekotājus “Grifs AG” apsteidzot par desmit punktiem.

Finālposmam kvalificēsies astoņas labākās komandas trīs posmu kopvērtējumā. Teorētiskas izredzes nav zaudējusi neviena no 14 vienībām!

Galīgais vietu sadalījums otrajā posmā

  1. “BEITAR”
  2. “BFS Atlas / Ropaži”
  3. “Johny Blooms”
  4. “PFD PO-8”
  5. “Kreiss”
  6. PPFK “Joga Bonita”
  7. “New Project”
  8. “Rava Pluss”
  9. “Beerhouse No1”
  10. FC “Petrow”
  11. “Free”
  12. “PFD J-2B”


2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Henri Karikosk
Nõmme
45
Modestas Ramanauskas
KKSC Trakai
16
Dalībnieki
Partneri
Organizatori