BSC “LAT” iesaistās cīņā par medaļām, pārējām Latvijas komandām neveiksmīgs posms
27 Jul 2021

Nedēļas nogalē, 24. un 25.jūlijā, Pērnavā notika Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas otrais sabraukuma posms. Uzvarot trīs no četrām spēlēm, cīņā par medaļām iesaistījusies BSC “LAT” vienība, kamēr pārējām divām Latvijas komandām posms izvērtās pagalam neveiksmīgs – zaudējumi visās četrās cīņās.

Likumsakarīgi, FK “BEITAR” un “BFS Baltic XL Ropaži” vienības zaudējušas arī pozīcijas turnīra tabulā, šobrīd ieņemot sesto un septīto vietu astoņu komandu konkurencē, apsteidzot vien Pērnavas blici, kas aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja pirmo uzvaru, pārspējot mūsu FK “BEITAR”. Neskatoties uz to, ka turnīrs ir tikai pusē, objektīvi FK “BEITAR” un “BFS Baltic XL Ropaži” pacīnīties par Latvijas – Igaunijas līgas medaļām būs ļoti grūti.

BSC “LAT”, pateicoties Renāra Pastara “hat-trick”, posmu sāka ar grūtu uzvaru 5:4 pār vicelīderiem BSC “Thunder Arvutitark”, kam sekoja negaidīti smags zaudējums 2:11 pret “Pure Nordic Water”. Otrajā dienā tika pārspētas BSC “Pärnu” (4:3) un FK “BEITAR” (4:1) vienības, kas BSC “LAT” ļāvis pakāpties uz dalītu trešo vietu turnīra tabulā; taisnības labad gan jāpiebilst, ka piektajā vietā esošā “Pure Nordic Water” komanda aizvadījusi tikai četrus mačus.

FK “BEITAR” bez jau pieminētās spēles piedzīvoja zaudējumus arī pret “Nõmme BSC Olybet” (2:3), BSC “Pärnu” (1:2) un “Pure Nordic Water” (2:4), savukārt “BFS Baltic XL Ropaži” piekāpās “Pure Nordic Water” (7:8, pagarinājumā), “Nõmme BSC Olybet” (4:5) un divas reizes BSC “Thunder Arvutitark” (5:9, 1:6).

Pēc otrā etapa mačiem turnīra vadībā nostiprinājusies SK “Augur Enemat” komanda, kas izcīnījusi uzvaras visos septiņos aizvadītajos mačos. Arī otro un trešo vietu ieņem Igaunijas komandas – BSC “Thunder Arvutitark” (15 punkti) un “Nõmme BSC Olybet” (12).

Interesanta aina vērojama rezultatīvāko spēlētāju sarakstā: neskatoties uz Latvijas komandu pieticīgajām sekmēm, labāko pieciniekā atrodami četru(!) mūsu valsts spēlētāju vārdi:

  1. Mihails Skuratovičs (“BFS Baltic XL Ropaži”) – 11 vārti,
  2. Aleksandrs Novožilovs (FK “BEITAR”) – 10,
  3. Romans Minlibajevs (SK “Augur Enemat”) – 10,
  4. Renārs Pastars (BSC “LAT”) – 8,
  5. Mārtiņš Taulavičus (BSC “LAT”) – 8.

Latvijas – Igaunijas līgas trešais sabraukuma posms plānots no (6.)7. līdz 8.augustam (tiks precizēts) Jūrmalā.

2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori