Noskaidroti Jūrmalas kausa fināla dalībnieki
02 Aug 2021

Sestdien, 31.jūlijā, Majoru pludmalē notika Jūrmalas kausa trešais posms. Par tām uzvarētājiem kļuva “FAM3_HOUSE”, bet trīs posmu kopvērtējumā spēcīgākie izrādījās “BEITAR” spēlētāji, kas tuvākos sekotājus – FC “Petrow”, apsteidza par 22 punktiem.

Vēlākie posma uzvarētāji “FAM3_HOUSE” debijas reizē Jūrmalas kausā izcīnīja uzvaras visos septiņos mačos, un ar 25 punktiem kopvērtējumā ierindojās dalītā sestajā vietā, taču nekvalificējās fināla posmam, jo piedalījās tikai vienā posmā. Gluži tāpat kā sezonas atklāšanas sacensību uzvarētāji “Grifs AG”.

Otro vietu trešajā posmā izcīnīja “BEITAR”, bet trešo – “Beerhouse No1”, piecu spēcīgāko vienību grupā aiz sevis atstājot FC “Petrow” un “PDF PO-8” komandas. Pavisam aizvadītajās sacensībās startēja 13 blices.

Visi finālposma dalībnieki: “BEITAR”, FC “Petrow”, “Johny Blooms”, PPFK “Joga Bonita”, “BFS Atlas / Ropaži”, “PFD PO-8”, “Kreiss”, “Beerhouse No1”.

Fināla ietvaros tiks izspēlēts arī Cerību kauss visām komandām, kas piedalījās vismaz divos priekšsacīkšu posmos, bet nekvalificējās finālam, pie nosacījuma, ka tādas ir vismaz četras komandas un vismaz četras ir gatavas startēt Cerību kausā fināla ietvaros.

2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Lars Østvold Bruvik
Nordic
36
Dalībnieki
Partneri
Organizatori