Notiks Latvijas – Igaunijas līgas trešā posma cīņas
05 Aug 2021

Nedēļas nogalē, 7. un 8.augustā, Majoros notiks Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas trešā posma cīņas ar astoņu komandu piedalīšanos. Zīmīgi, ka Latvijas komandas svētdien izspēlēs arī atlikušos savstarpējos ceturtā posma mačus, līdz ar to jau svētdienas vakarā tiks noskaidrots mūsu valsts čempions.

Pēc otrā posma reālu cīņu par Latvijas – Igaunijas līgas medaļām turpina vairs tikai BSC “LAT” vienība, kamēr pārējām divām mūsu valsts komandām vairāk jādomā par to, kā nepalikt pēdējā pozīcijā.

Šajā nedēļas nogalē visas Latvijas komandas aizvadīs pa piecām spēlēm. BSC “LAT” spēkosies ar, secīgi, vicelīderiem BSC “Thunder Arvutitark”, BSC “Pärnu”, tiešajiem konkurentiem “Nõmme BSC Olybet”, favorītiem SK “Augur Enemat” un visbeidzot ar “BFS Baltic XL Ropaži” komandu.

FK “BEITAR” pretinieki būs visas trīs līdervienības “Nõmme BSC Olybet”, SK “Augur Enemat” un BSC “Thunder Arvutitark”, kā arī BSC “Pärnu” un BSC “BFS Baltic XL Ropaži”.

Visbeidzot ropažnieki, bez jau pieminētajiem mačiem ar citām Latvijas komandām, spēlēs arī pret SK “Augur Enemat”, “Nõmme BSC Olybet” un BSC “Pärnu” vienībām.

Pēc otrā etapa mačiem turnīra vadībā nostiprinājusies SK “Augur Enemat” komanda, kas izcīnījusi uzvaras visos septiņos aizvadītajos mačos. Arī otro un trešo vietu ieņem Igaunijas komandas – BSC “Thunder Arvutitark” (15 punkti) un “Nõmme BSC Olybet” (12).

Interesanta aina vērojama rezultatīvāko spēlētāju sarakstā: neskatoties uz Latvijas komandu pieticīgajām sekmēm, labāko pieciniekā atrodami četru(!) mūsu valsts spēlētāju vārdi:

  1. Mihails Skuratovičs (“BFS Baltic XL Ropaži”) – 11 vārti,
  2. Aleksandrs Novožilovs (FK “BEITAR”) – 10,
  3. Romans Minlibajevs (SK “Augur Enemat”) – 10,
  4. Renārs Pastars (BSC “LAT”) – 8,
  5. Mārtiņš Taulavičus (BSC “LAT”) – 8.

2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori