Notiks jauniešu (U-14) pludmales futbola turnīrs “Busel Cup”
06 Aug 2021

Svētdien, 8.augustā, Majoros risināsies otrais “Busel Cup” pludmales futbola turnīrs jauniešu komandām. Šogad U-14 vecuma grupā. Plānots, ka sacensībās startēs sešas komandas, pērnā gada uzvarētājus “Jūrmalas SS” ieskaitot.

Interesanti, ka viena no dalībniecēm ir meiteņu komanda “Babītes SK”, tiesa, ar zēniem konkurēs arī vecākas jaunkundzes.

Tāpat turnīrā piedalīsies FK “Valor” (Ropaži), SK “Kangaroos” (Salaspils), FK “Jūrnieks” (Rīga) un lietuviešu komanda KKSC “Trakai” (Trāķi).

Sacensību sākums pulksten 13:00. Tiks izspēlēts apļa turnīrs, katrai komandai ar katru tiekoties vienu reizi. Mača ilgums – divi puslaiki pa piecām minūtēm.

Kā ierasts pārsteiguma balvas sagaida visus dalībniekus!

Kā jau minēts, pērn par uzvarētājiem kļuva Jūrmalas Sporta skolas komanda, pārējās vietas uz pjedestāla ieņemot “FA Trakai” un “SK Kangaroos” (Salaspils).

2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Andris Pupurāns
Petrow
24
Dalībnieki
Partneri
Organizatori