Notiks Jūrmalas kausa finālposms
12 Aug 2021

Sestdien, 14.augustā, Majoru pludmalē notiks Jūrmalas kausa finālposms, kurā startēs astoņas vienības. Paralēli notiks arī sacensības dāmām ar četru komandu piedalīšanos.

Jūrmalas kausa fināls ierastitiks aizvadīts divās kārtās – vispirms komandas, sadalītas divās grupās pa četrām, aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kā katras grupas divas labākās vienības kvalificēsies pusfinālam. Sacensību sākums pulksten 11:00.

Pērn par Jūrmalas kausa ieguvējiem kļuva “Kreiss”, kas pusfinālā ar 1:0 pārspēja “New Project”, bet finālā negaidīti pārliecinoši ar rezultātu 6:1 sagrāva “PFD PO-8” komandu. Mačā par trešo vietu “Beerhouse No1” sagādāja vēl vienu minimālu zaudējumu “New Project” – 1:0.

No minētajām četrām vienībām šogad finālā nestartēs “New Project”, kam līdz kārotajam astotniekam pietrūka četru punktu. “PFD PO-8” un “Beerhouse No1” kopā ar FK “BEITAR” un PPFK “Joga Bonita” startēs A grupā, kamēr B grupā sacentīsies “Johny Blooms”, “BFS Atlas Ropaži”, FC “Petrow” un pašreizējie kausa glabātāji “Kreiss”.

Paralēli, no pulksten 11:40, notiekošajā dāmu turnīrā startēs četras komandas, kas vispirms aizvadīs apļa turnīru tiekoties katra ar katru pa vienai reizei, pēc kā divas labākās tiksies lielajā finālā, bet pārējās divas vienības – mačā par trešo vietu.

Pērn par sacensību uzvarētājām kļuva “Strong” FC dāmas, kas finālā ar 1:0 pārspēja Babītes SK meitenes. Savukārt spēlē par trešo vietu “Mix” ar identisku 1:0 rezultātu pieveica Lucavsalas komandu. Visas četras minētās vienības startēs arī šogad.

Minētās būs pēdējās oficiālās pludmales futbola sacensības Latvijā šovasar.

2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Lars Østvold Bruvik
Nordic
36
Dalībnieki
Partneri
Organizatori