Jūrmalas kausu iegūst “BFS Atlas / Ropaži”
17 Aug 2021

Sestdien, 14.augustā, Majoru pludmalē notika Jūrmalas kausa finālposms ar astoņu komandu piedalīšanos. Par kausa ieguvējiem kļuva “BFS Atlas / Ropaži” vienība, kas izšķirošajā cīņā ar 2:1 pārspēja FK “BEITAR”.

Jūrmalas kausa fināls ierasti tika aizvadīts divās kārtās – vispirms komandas, sadalītas divās grupās pa četrām, aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kā katras grupas divas labākās vienības kvalificējās pusfinālam.

A grupā itin pārliecinoši uzvarēja “Beerhouse No1”, otro vietu ieguva kopvērtējuma līderi FK “BEITAR”, bet ārpus labāko četru vienību skaita palika PPFK “Joga Bonita” un “PFD PO-8”. Savukārt B grupā pirmo vietu izcīnīja pērnā gada kausa ieguvēji “Kreiss”, aiz sevis atstājot “BFS Atlas / Ropaži”, FC “Petrow” un “Johny Blooms” vienības.

Pusfinālos “BFS Atlas / Ropaži” ar 2:1 pārspēja “Beerhouse No1”, bet “BEITAR” tikai pēcspēles sitienu sērijā salauza “Kreiss” pretestību – 5:4 (0:0 pēc pamatlaika un pagarinājuma).

Mačā par trešo vietu “Beerhouse No1” atspēlējās un ar 3:1 pārspēja “Kreiss”. Savukārt lielajā finālā “BFS Atlas / Ropaži”, pateicoties Andreja Ņikitina precīzam sitienam mača pēdējā minūtē, ar 2:1 pieveica FK “BEITAR”.

Līdz ar to “Atlas” (gadu gaitā nosaukums bijis mainīgs) kļuva par pirmo komandu, kas Jūrmalas kausā triumfējusi piecas reizes!

Visiem dalībniekiem tika pasniegti: piemiņas kauss par dalību, “GO” bezalkoholiskais alus un saldējums “Eskimos”. Uzvarētaji papildus tika apbalvoti ar medaļām, zobu pastu “SPLAT”, dāvanu kartēm no sporta veikala “Komanda” un “Beerhouse No1”.

Nedrīkst arī aizmirst par dzeramo ūdeni “Everest”, ar kuru sezonas garumā katrā posmā, t.sk. finalturnīrā tika nodrošināts katrs dalībnieks.

Balvas dažādās individuālās nominācijās saņēma:

  • labākais treneris/menedžeris: Mihails Busels (“BFS Atlas Ropaži”);
  • labākais vārtsargs: Maksims Križanovskis (FK “BEITAR”);
  • labākie spēlētāji: Edgars Rubenis (“PFD PO-8”), Artjoms Kozlovskis (FC “Petrow”), Dmitrijs Jakovļevs (“Kreiss”), Mihails Skuratovičs (“Johny Blooms”).

Par sacensību rezultatīvāko spēlētāju kļuva Maksims Seņs (FK “BEITAR”), par viena precīza sitiena tiesu apsteidzot E.Rubeni.

Apbalvošanas ceremonijas sākumā organizatori un dalībnieki pateicās RFF fizioterapitam Mstislavam Oprisņakam par piecu gadu darbu RFF un FTA sacensībās, pasniedzot Latvijas izlases kreklu ar piekto numuru. Mstislavs tuvākajā laikā pārcelsies uz Itāliju, kur turpinās savu profesionālo karjeru medicīnas jomā.

Pērn par Jūrmalas kausa ieguvējiem kļuva “Kreiss”, kas pusfinālā ar 1:0 pārspēja “New Project”, bet finālā negaidīti pārliecinoši ar rezultātu 6:1 sagrāva “PFD PO-8” komandu. Mačā par trešo vietu “Beerhouse No1” sagādāja vēl vienu minimālu zaudējumu “New Project” – 1:0.

2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Andris Pupurāns
Petrow
25
Dalībnieki
Partneri
Organizatori