Dāmu turnīrā uzvar “Mix”
17 Aug 2021

Sestdien, 14.augustā, Majoru pludmalē notika Jūrmalas kausa finālposms ar astoņu komandu piedalīšanos. Par kausa ieguvējiem kļuva “BFS Atlas / Ropaži” vienība, kas izšķirošajā cīņā ar 2:1 pārspēja FK “BEITAR”. Savukārt dāmu finālā “Mix” pagarinājumā izrāva uzvaru 1:0 pār Lucavsalas komandu.

Interesanti, ka nedz “BFS Atlas / Ropaži”, nedz “Mix” neuzvarēja sacensību pirmajā etapā.

Dāmu turnīra priekšsacīkšu posmā gan “Lucavsalas”, gan “Mix” komandas izcīnīja pa sešiem punktiem, pirmo vietu, pateicoties uzvarai savstarpējā spēlē, ieņemot Lucavsalas meitenēm. Savukārt “Babītes” SK un “Strong” FC vienības finišēja ar trim punktiem.

Mačā par trešo vietu Babītes dāmas vēlreiz pārspēja “Strong” FC, šoreiz ar rezultātu 2:1.

Savukārt finālā nepietika nedz ar pamatlaiku, nedz pagarinājuma pirmo pusi. Vienīgos vārtus gūstot Annai Baranovskai, laimīgu uzvaru 1:0 svinēja “Mix” komanda.

Dalībnieki tika apdāvināti ar speciālām balvām no LFF Futbola attīstības un Sieviešu futbola nodaļas, zobu pastu “SPLAT”, “GO” bezalkoholisko alu un saldējumu “Eskimos”.

Balvas dažādās individuālās nominācijās saņēma:

  • labākā trenere/menedžere: Anna Baranovska (“Mix”);
  • labākā vārtsardze: Ilona Sadovenko (“Lucavsala”);
  • labākās spēlētājas: Līna Kuzmina (Babītes SK), Marta Kāne (“Lucavsala”), Anita Zarāne (“Mix”), Kristina Petrikina (“Strong” FC).

Šīs bija pēdējās oficiālās pludmales futbola sacensības Latvijā šovasar.

Pērn dāmu turnīrā triumfēja “Strong” FC, kas finālā ar 1:0 pārspēja Babītes SK meitenes. Savukārt spēlē par trešo vietu “Mix” ar identisku 1:0 rezultātu pieveica Lucavsalas komandu.

2021.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru Asociācija sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju.

2021.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
M. Skuratovičs
17
2.
A. Novozhilov
16
3.
E. Stüf
14
4.
K. Marmor
14
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori