Rīgas telpu futbola čempionātu ar divām uzvarām sāk “New Project”
16 Nov 2022

Šī mēneša sākumā 49. vidusskolas parketa zālē starts tika dots “SYNOTtip” 2022./2023. gada Rīgas telpu futbola čempionātam, ko organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola Turnīru asociācija (FTA) ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstu. Pēc divām aizvadītajām kārtām kopvērtējuma vadībā atrodas “New Project” vienība, kas vienīgā no desmit dalībniecēm ieguva maksimāli iespējamos sešus punktus.

Kā minēts, Rīgas čempionāta uzvarētāji un laureāti tiks noskaidroti divos posmos, pirmajā no tiem komandām aizvadot pa vienai spēlei katrai ar katru, noskaidrojot piecas spēcīgākās dalībnieces, kas turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā, un vēl piecas vienības, kas noskaidros vietu sadalījumu no 6.-10., kā arī “Cerību kausa” ieguvēju.

Turnīra nākamajā etapā katra no šīm piecām vienībām aizvadīs pa vienai spēlei ar savas apakšgrupas komandām, ņemot līdzi pirmajā posmā kvalificējušo komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus un tādā veidā noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus.

Sacensību līdere “New Project” turnīra prologā kaldināja panākumus mačos FK “Beitar/Petrow” (3:1) un FK “Ulbroka-Eurologi/GiftPrint.lv” (3:0), pa diviem vārtiem attiecīgi katrā no dueļiem gūstot Germanam Matjušenko un Aleksejam Lavrenovam. Tāpat turnīru bez zaudējumiem izdevās uzsākt “Reg Vardy/Anzāģe” un “Rīnūži/Grifs AG” komandām – pirmā ar 3:0 pārspēja “USB/Ropaži SC” un cīnījās neizšķirti pret “Industrial Steel Group” (2:2), spēles gaitā nenoturot iekrāto 2:0 handikapu.

Tikmēr “Rīnūži/Grifs AG” sacensības uzsāka ar triumfu pār “Industrial Steel Group” (3:0), kamēr otrās ārtas cīniņā slēdza “miera līgumu” pret “Napalm” – 1:1.

Trīs puntus čempionātā šobrīd izcīnījušas uzreiz četras vienības, proti, “Futbola Parks Academy/LSPA”, “DSV Latvia”, FK “Beitar/Petrow” un FK “Ulbroka-Eurologi/GiftPrint.lv”, pa vienam “Napalm” un “Industrial Steel Group”, savukārt bez punktiem spēkojas “USB/Ropaži SC”.

Rezultatīvāko spēlētāju sarasta priekšgalā atrodas trīs reizes pretinieku vārtsargus sarūgtinājušie A.Lavrenovs un Mihails Ivanovs (“DSV Latvia”).

Reklāma
Zibensziņas
Rīgas telpu futbola čempionātā triumfē “New Project”
Rezultatīvākie
1.
Ņ. Lazarenko
12
2.
A. Caics
10
3.
M. Ziļs
9
4.
A. Troickis
8
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Gvido Ķikāns
Reg Vardy
45
Dalībnieki
Partneri
Organizatori