Rīgas čempionāta vadību saglabā “New Project”
29 Nov 2022

“SYNOTtip” 2022./2023. gada Rīgas telpu futbola čempionātā, ko organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola Turnīru asociācija (FTA) ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstu, arī pēc četrām aizvadītajām spēļu kārtām vadību saglabā “New Project” vienība. Pašreizējā līdere ir vienīgā, kas spējusi saglabāt perfektu bilanci, četros mačos izcīnot tikpat uzvaras.

Kā minēts, Rīgas čempionāta (Latvijas telpu futbola Pirmās līgas Rīgas reģiona) uzvarētāji un laureāti tiks noskaidroti divos posmos, pirmajā no tiem komandām aizvadot pa vienai spēlei katrai ar katru, noskaidrojot piecas spēcīgākās dalībnieces, kas turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā, un vēl piecas vienības, kas noskaidros vietu sadalījumu no 6.-10., kā arī “Cerību kausa” ieguvēju.

Turnīra nākamajā etapā katra no šīm piecām vienībām aizvadīs pa vienai spēlei ar savas apakšgrupas komandām, ņemot līdzi pirmajā posmā kvalificējušo komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus un tādā veidā noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus. Visas turnīra cīņas notiek Rīgas 49. vidusskolas parketa zālē.

Sacensību līdere “New Project” pēdējo divu kārtu ietvaros pārspēja sāncenšus, pagarinot uzvaru sēriju līdz četriem panākumiem. Pirmajā no šīm cīņām “jaunā projekta” spēlētāji sarūgtināja “Rīnūži/Grifs AG” (3:1, divi vārti Aleksejam Lavrenovam), savukārt pēcāk atstāja “uz nulles” “Napalm” vienību (6:0), divas reizes precīzi sitot Artjomam Kapļukam.

Četru punktu atstatumā no līderes kopvērtējuma tabulā šobrīd ierindojas “Reg Vardy/Anzāģe” (8), kas ar 4:2 uzveica “DSV Latvia”, kā arī vien pusotru minūti pirms tiesneša beigu svilpes izlaida 2:1 pārsvaru duelī ar FK “Beitar/Petrow”, cīnoties neizšķirti – 2:2. Tieši pēdējā, kas tik sekmīgi izglābās no zaudējuma šajā mačā, šobrīd ar septiņiem punktiem atrodas Rīgas čempionāta trešajā pozīcijā. Bez šī neizšķirta FK “Beitar/Petrow” vēl arī svinēja savu pārliecinošāko šīs sezonas uzvaru, sagraujot “USB/Ropaži SC” (11:1, trīs vārti Daniilam Fogelam).

Pavisam netālu aiz vadošā trijnieka kopvērtējuma tabulā izkārtojušās sešus punktus savākušās FK “Ulbroka-Eurologi/GiftPrint.lv”, “Futbola Parks Academy/LSPA” un “DSV Latvia”, četri punkti “Rīnūži/Grifs AG” un “Industrial Steel Group”, savukārt noslēdzošajās vietās ierindojas attiecīgi “USB/Ropaži SC” (3) un “Napalm” (1).

Rezultatīvāko spēlētāju sarasta priekšgalā atrodas piecas reizes pretinieku vārtsargus sarūgtinājušais A.Lavrenovs.

Reklāma
Zibensziņas
Rīgas telpu futbola čempionātā triumfē “New Project”
Rezultatīvākie
1.
Ņ. Lazarenko
12
2.
A. Caics
10
3.
M. Ziļs
9
4.
A. Troickis
8
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Andris Pupurāns
Beitar/Petrow
25
Kristaps Dzenis
Reg Vardy
42
Dalībnieki
Partneri
Organizatori