“New Project” turpina uzvaru sēriju
20 Dec 2022

“SYNOTtip” 2022./2023. gada Rīgas telpu futbola čempionātā, ko organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola Turnīru asociācija (FTA) ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstu, panākumu sēriju turpina pašreizējā līdere “New Project” vienība, kas izcīnījusi jau sešas uzvaras tikpat spēlēs. Tuvākā konkurente “Reg Vardy/Anzāģe” no līderes turnīra tabulā atpaliek par četriem, bet trešās vietas īpašniece FK “Beitar/Petrow” – jau par astoņiem punktiem.

Kā minēts, Rīgas čempionāta uzvarētāji un laureāti tiek noskaidroti divos posmos, pirmajā no tiem komandām aizvadot pa vienai spēlei katrai ar katru, noskaidrojot piecas spēcīgākās dalībnieces, kas turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā, un vēl piecas vienības, kas noskaidros vietu sadalījumu no 6.-10., kā arī “Cerību kausa” ieguvēju.

Turnīra nākamajā etapā katra no šīm piecām vienībām aizvadīs pa vienai spēlei ar savas apakšgrupas komandām, ņemot līdzi pirmajā posmā kvalificējušo komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus un tādā veidā noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus. Visas turnīra cīņas notiek Rīgas 49. vidusskolas parketa zālē.

Sacensību līdere “New Project” pēdējo divu kārtu ietvaros guva divas “sausās” uzvaras, pārspējot gan “Industrial Steel Group” (2:0), gan arī “Futbola Parks Academy/LSPA” (6:0, trīs vārti Markam Ziļam). Jāpiebilst, ka sešos aizvadītajos mačos pašreizējā līdere tikai divas (!) reizes ļāvusi sāncenšiem pārspēt savu vārtsargu.

Tāpat maksimāli iespējamos sešus punktus iepriekšējās kārtās izcīnīja otrajā vietā esošā “Reg Vardy/Anzāģe”, kas uzveica “Ulbroka-Eurologi/GiftPrint.lv” (6:1) un “Rīnūži/Grifs AG” (2:1). Tikmēr vēl pozīciju zemāk esošā FK “Beitar/Petrow” cīnījās mainīgām sekmēm, pārspējot “DSV Latvia” (3:1), kā arī spraigā cīniņā ar 3:4 piekāpjoties “Industrial Steel Group”, kur pie rezultāta 3:3 ceturtos vārtus ielaida trīs minūtes pirms tiesneša beigu svilpes.

Nevienai no pārējām septiņām turnīra dalībniecēm šobrīd vēl nav izdevies sasniegt desmit punktu robežu. Rezultatīvāko spēlētāju sarasta priekšgalā vadību arvien saglabā sešas reizes pretinieku vārtsargus sarūgtinājušais Aleksejs Lavrenovs no “New Project”.

Sacensību nākamās divas kārtas tiks aizvadītas jau nākamajā kalendārajā gadā – 15. un 22. janvārī.

Reklāma
Zibensziņas
Rīgas telpu futbola čempionātā triumfē “New Project”
Rezultatīvākie
1.
Ņ. Lazarenko
12
2.
A. Caics
10
3.
M. Ziļs
9
4.
A. Troickis
8
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Imants Kalašņikovs
DSV Latvia
38
Dalībnieki
Partneri
Organizatori