“New Project” cieš pirmo neveiksmi, bet saglabā vadību
24 Jan 2023

“SYNOTtip” 2022./2023. gada Rīgas telpu futbola čempionāta, ko organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola Turnīru asociācija (FTA) ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstu, pirmajā posmā atlicis aizvadīt vairs tikai vienu kārtu. Vadības grožus arvien saglabā “New Project” par spīti pirmajam piedzīvotajam zaudējumam, bet punkta atstatumā no līderes tabulā seko “Reg Vardy/Anzāģe”.

Kā minēts, Rīgas čempionāta uzvarētāji un laureāti tiek noskaidroti divos posmos, pirmajā no tiem komandām aizvadot pa vienai spēlei katrai ar katru, noskaidrojot piecas spēcīgākās dalībnieces, kas turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā, un vēl piecas vienības, kas noskaidros vietu sadalījumu no 6.-10., kā arī “Cerību kausa” ieguvēju.

Turnīra nākamajā etapā katra no šīm piecām vienībām aizvadīs pa vienai spēlei ar savas apakšgrupas komandām, ņemot līdzi pirmajā posmā kvalificējušo komandu savstarpējās spēlēs izcīnītos rezultātus un punktus un tādā veidā noskaidrojot godalgoto vietu ieguvējus. Visas turnīra cīņas notiek Rīgas 49. vidusskolas parketa zālē.

Sacensību līdere “New Project” (21) pēdējo divu kārtu ietvaros ar rezultātu 4:0 uzveica “USB/Ropaži SC”, savukārt nākamajā mačā pēc septiņu uzvaru sērijas cieta pirmo neveiksmi, ar 2:4 atzīstot iepriekš minētās “Reg Vardy/Anzāģe” (20) pārākumu. Uzvarētāju sastāvā “dubli” šajā mačā realizēja Niks Edžus Bērziņš. Bez šī panākuma pašreizējā vicelīdere vēl arī kaldināja uzvaru pār “Napalm” – 3:2. Abas turnīra tabulas vadošās vienības šobrīd jau nodrošinājušas dalību spēcīgākajā grupā čempionāta otrajā posmā.

Uz atlikušajām trim vakancēm spēcīgākajai grupai šobrīd piecas pretendentes – pa 13 punktiem patlaban savākušas FK “Beitar/Petrow”, “DSV Latvia” un “Industrial Steel Group”, 12 punkti “Futbola Parks Academy/LSPA” vienībai, bet 11 – “Rīnūži/Grifs AG”. Noslēdzošais trijnieks, kurā ietilpst “Ulbroka-Eurologi/GiftPrint.lv” (6), “Napalm” (4) un “USB/Ropaži SC” (3) turnīra otrajā etapā spēkosies par 6.-10. pozīciju neatkarīgi no spēļu rezultātiem pirmā posma pēdējā kārtā.

Rezultatīvāko spēlētāju sarasta priekšgalā konkurentiem atrodas sešas reizes pretinieku vārtsargus sarūgtinājušais Aleksejs Lavrenovs (“New Project”), Mihails Ivanovs (“DSV Latvia”) un Ronalds Štukaturovs (“Industrial Steel Group”).

Sacensību nākamā kārta notiks 29. janvārī.

Reklāma
Zibensziņas
Rīgas telpu futbola čempionātā triumfē “New Project”
Rezultatīvākie
1.
Ņ. Lazarenko
12
2.
A. Caics
10
3.
M. Ziļs
9
4.
A. Troickis
8
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori