Čempione pārliecinoši sāk titula aizstāvēšanu
10 Jul 2020

Šo pirmdien RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā ar sešām spēlēm startēja tradicionālais Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais “SynotTip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts. Ar iespaidīgu uzvaru sezonu sāka pašreizējā titula ieguvēja FC “Petrow”.

Turnīra B apakšgrupas pirmās kārtas ietvaros FC “Petrow” pārliecinoši ar rezultātu 12:0 sagrāva FK “Valor/Ropaži” vienību, četrus vārtus uzvarētāju sastāvā gūstot Ņikitam Žarovam, bet trīs – Viktoram Kuļepovam. Tāpat savu sāncensi – “FREE” – “uz nulles” atstāja pērn sudraba godalgas ieguvusī FC “Raita”, “hat-trick” realizējot Asifam Ibragimovam – 4:0.

Spraigākajā no trim B grupas cīniņiem “AMOKO/02” ar minimālu 3:2 pārsvaru sarūgtināja “Baltic International Bank” (BIB). Jāpiebilst, ka “AMOKO/02” visnotaļ ātri iekrāja komfortablo 3:0 handikapu, pretiniekiem to izdevās sadeldēt līdz pat minimumam, tomēr “izraut” vismaz neizšķirtu BIB vīriem šoreiz nebija pa spēkam.

Tikmēr sacensību A apakšgrupā kārotos trīs punktus izcīnīja pērnās vasaras trešās vietas īpašniece “Tente”, kas ar 5:1 pieveica minifutbola čempionāta debitanti “RAGE” FC, divas reizes precīzi sitot Emīlam Muižniekam. Citā mačā “New Project” ar 6:0 pārspēja “Impakt” futbolistus, savukārt duelis starp “DSV Latvia” un FK “Kadaga” noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Turnīra otrā kārta risināsies jau 13. jūlijā, cīņā iesaistoties arī abām vienībām, kas pirmo kārtu izlaida nepāra skaita komandu grupā dēļ – RFT “Ostnieks” un FC “Jaunība”.

Kā vēstīts, visas dalībnieces salozētas divās apakšgrupās pa septiņām, kur katra ar katru aizvadīs viena riņķa turnīru. Atbilstoši pirmā etapa rezultātiem izšķirošajā posmā trīs katras grupas labākās komandas un labākā no divām ceturto vietu ieguvējām kvalificēsies finālgrupai, kur tiekoties ar pretējās grupas vienībām un ņemot līdzi savstarpējos rezultātus ar savas apakšgrupas sāncensēm, sadalīs godalgotās vietas, kamēr vājākais septītnieks pēc identiska scenārija izspēlēs sadalījumu no 8. līdz 14. vietai.

Spēles notiks pirmdienu vakaros no 6. jūlija līdz 24. augustam, kā arī brīvdienās – no 30. augusta līdz 20. septembrim.

Reklāma
Zibensziņas
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2020.gada 31.jūlijam.
Rezultatīvākie
1.
A. Ibragimovs
18
2.
A. Rucko
13
3.
A. Kozlovskis
10
4.
Ņ. Žarovs
10
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Andris Pupurāns
Petrow
25
Dalībnieki
Partneri
Organizatori