“Riga BSC” uzsāk dalību Baltijas jūras un Skandināvijas pludmales futbola līgā un brauc uz Čempionu līgu
07 Jun 2023

Sestdien, 3.jūnijā, tika dots starts Baltijas jūras un Skandināvijas pludmales futbola līgai ar astoņu komandu piedalīšanos. Latvijas šobrīd spēcīgākais pludmales futbola klubs “Riga BSC” (iepriekš – “Vides Tehnika / Erawadee”) trīs mačos izcīnīja vienu uzvaru un šobrīd ieņem vietu turnīra tabulas otrajā pusē.

Rīgas vienība sestdienas pirmajā cīņā ar 1:3 atzina “Copenhagen BSC” (Dānija) pārākumu, bet otrajā spēlē ar 6:5 pieveica “SK Augur Enemat” (Igaunija). Savukārt vienīgajā svētdienas mačā tika piedzīvots vēl viens zaudējums – 3:5 pret “Rostocker Robben” (Vācija).

Pēc pirmā posma jeb trim spēļu kārtām ar maksimālo punktu summu – deviņiem – līderpozīcijās izvirzījusies “BSC Thunder Arvutitark” (Igaunija) vienība, par punktu atpaliek “Pure Nordic Water” (Norvēģija), bet vēl par diviem – Kopenhāgenas klubs.

“Riga BSC” ar trim punktiem ieņem dalītu piekto sesto vietu, no labāko kvarteta atpaliekot par trim “acīm”.

Baltijas jūras un Skandināvijas līgas otrais posms risināsies 29. un 30.jūlijā, savukārt finālposms ar četru labāko komandu piedalīšanos ieplānots 12.augustā.

“Riga BSC” tikmēr turpinās gatavoties Čempionu līgas sacensībām, kas no 12. līdz 18.jūnijam notiks Portugāles pilsētā Nazare. Mūsu komandas pretiniekos “Beach Royals” (Vācija), “Marseille BT” (Francija) un “Etoile Brainoise” (Beļģija). Turēsim īkšķus!

2023.gada Baltijas jūras un Skandināvijas līgu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada FTA sadarbībā ar RFF.

2023.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Sportland”, „SYNOTtip”, „SPLAT”, „Beerhouse No1”, „Mežpils bezalkoholiskais”, dabīgais minerālūdens „Stelpes”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia.

Reklāma
Zibensziņas
Riga BSC ir 2023.gada Latvijas kausa ieguvēji!
Rezultatīvākie
1.
S. Körner
11
2.
A. E. Damm
10
3.
L. W. Frandsen
10
4.
S. Rasch
8
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Rainers Mūrnieks
PFD-1
20
Dalībnieki
Partneri
Organizatori