Ziņu arhīvs
09 Sep 2021
Sudraba medaļas izcīna RFT “Ostnieks”, bronzu – FK “02”

Šo pirmdien RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā noslēdzās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītais “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts. Jau iepriekš uzvaru turnīrā bija nodrošinājusi “New Project”, savukārt sudraba un bronzas godalgas ieguva attiecīgi RFT “Ostnieks” un FK “02”. Tikmēr “Cerību kausu” izcīnīja FC “Raita”.

26 Aug 2021
“New Project” priekšlaikus nodrošina čempiona titulu

Divas kārtas pirms RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā notiekošā Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta noslēguma priekšlaikus zelta godalgas nodrošinājusi “New Project” vienība”.

12 Aug 2021
Sācies minifutbola čempionāta izšķirošais etaps

Pašā augusta sākumā RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā noslēdzās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāta pirmais posms. Savukārt jau šo pirmdien starts tika dots izšķirošajam etapam, kur noskaidrosies gan medaļu ieguvēji, gan galīgais vietu sadalījums turnīrā.

27 Jul 2021
Minifutbola čempionātā līderos “New Project” un FK “02”

Jūlija mēnesī RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā aizvadītas divas kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītajā “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionātā. Neilgi pirms pirmā etapa noslēguma A grupas līderes statusā atrodas “New Project”, kamēr B grupā vadības groži pieder FK “02” futbolistiem.

14 Jul 2021
Rīgas minifutbola čempionātu vispārliecinošāk sāk FK “02”

Jūnija noslēgumā RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā starts tika dots Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajam, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītajam “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionātam. Pēc četrām aizvadītajām kārtām vispārliecinošāk sevi apliecinājusi B apakšgrupas līdere FK “02 , izcīnot trīs uzvaras un vienu reizi cīnoties neizšķirti.

21 Jun 2021
Startēs tradicionālais Rīgas minifutbola čempionāts

Pirmdien, 21. jūlijā, RTU mākslīgā seguma futbola laukumā Pārdaugavā startēs tradicionālais Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētais, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītais “SYNOTtip” Rīgas minifutbola (8 pret 8) čempionāts, kurā līdzīgi kā pērn startēs 14 dalībnieces.

Reklāma
Zibensziņas
Papildus spēlētāju pieteikumi un spēlētāju pārejas ir atļautas līdz 2021.gada 31.jūlijam
Rezultatīvākie
1.
D. Romenskis
9
2.
V. Ziļs
8
3.
A. Pelcbergs
7
4.
M. Smuļko
6
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Artemijs Piļipčuks
Free
20
Dalībnieki
Partneri
Organizatori