Sākusies Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līga
09 Jul 2020

Ar mainīgām sekmēm Latvijas – Igaunijas apvienoto pludmales futbola čempionātu 4.-5.jūlijā Pērnavas pludmalē sākušas Latvijas komandas “BSC LAT” un “BFS Ropaži”, kas pēc četrām aizvadītām spēļu kārtām ieņem vietas turnīra tabulas vidusdaļā, savukārt pavisam nesekmīgi – FK “Beitar/Kauguri”, kas piedzīvojusi zaudējumus visās spēlēs.

Pirms čempionāta no Latvijas vienībām visaugstāk tika vērtētas FK “Beitar/Kauguri” izredzes, komanda savās rindās pulcējusi virkni valstsvienības līderus – Vladu Rimku, Maksimu Seņu, Sergeju Vasiļjevu, Edgaru Rubeni un citus, tomēr sacensības iesākušās ne gluži kā cerēts. Taisnības labad gan jāatzīst, ka visi četri zaudējumi piedzīvoti ar vienu vai divu vārtu starpību (6:7, 0:2, 5:6 (pag.) un 4:5), turklāt dēļ izšķirošajām Latvijas telpu futbola Virslīgas spēlēm nebija optimālais sastāvs, līdz ar to varam cerēt uz labāku turpinājumu.

“BFS Ropaži”, tieši pretēji – uzsāka negaidīti labi, pirmajā spēļu dienā pārspējot “BSC LAT” (2:1 pēcspēles sitienu sērijā (1:1 pamatlaikā un pēc papildlaika)) un FK “Beitar/Kauguri” (2:0), taču otrajā dienā piedzīvoja divus zaudējumus – 3:4 pret “BSC Thunder Arvutitark” un 2:10 pret “mmeBSC/Olybet”. Pirmajā zaudējumā izšķiroša izrādījās pie rezultāta 3:3 Andra Žuravļova nopelnītā otrā dzeltenā kartīte, kas automātiski pārvērtās sarkanajā. Diemžēl pretinieki ātri vien izmantoja viena vīra skaitlisko pārsvaru, gūstot, kā izrādījās vēlāk – uzvaras vārtus.

No pašmāju komandām visaugstāko vietu turnīra tabulā šobrīd ieņem “BSC LAT”, kas pēc diviem zaudējumiem pirmajā spēļu dienā izcīnīja divas uzvaras otrajā – 6:5 (pag.) pret Kauguru vienību, kā arī 7:5 pret igauņu “BSC Türi”.

Pēc pirmā sabraukuma turnīra vadībā izvirzījušās Igaunijas komandas “BSC Thunder Arvutitark” un SK “Augur Enemat”, kas izcīnījušas uzvaras visās četrās spēlēs.

Nākamais sabraukums notiks 18. un 19. jūlijā Majoru pludmalē, Jūrmalā. Savukārt, jau šo sestdien, 11.jūlijā, Majoru pludmalē notiks Jūrmalas kausa pludmales futbolā pirmais posms, kurā mēs noteikti redzēsim jaunas komandas un pasākuma atbalstītājus.

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia , kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Andris Dreismanis
BFS Atlas / Ropaži
BFS
47
Dalībnieki
Partneri
Organizatori