Ziņas
02 May 2021
Pludmales futbols Latvijā 2020.gadā (sezonas apskats)

2020.gads arī Latvijas pludmales futbolā nebija tipisks - Covid-19 ierobežojumu dēļ sezona sākās vēlāk nekā parasti un bija īsāka, tomēr šī vasara ieies vēsturē ar pavisam jauna futbola turnīra - Latvijas-Igaunijas pludmales futbola līgas – startu un ļoti veiksmīgu norisi, ņemot vērā apstākļus, kā arī ar daudzu Latvijas pludmales futbola attīstībai svarīgu turnīru izspēli....Vēlāk, 2021.gada sākumā, attālinātajā LFF Laureātu vakarā Aivis Poklikajevs (“BFS Ropaži”) pirmo reizi savā karjerā tika atzīsts par 2020.gada sezonas Latvijas labāko pludmales futbolistu...

11 Jan 2021
Kurš ir 2020.gada Latvijas labākais pludmales futbolists?

Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) no 2010.gada organizē biedrība “Football Tournaments Association” (FTA), kurai nepaciešamo palīdzību un atbalstu vienmēr sniedz Rīgas Futbola federācija (RFF). No 2012.gada papildus komandu un individuālajiem apbalvojumiem pēc Latvijas pludmales futbola sacensību rezultātiem, ko pasniedz organizatori, LFF katru gadu - ar izņēmumu 2017.gadā - apbalvo Gada Latvijas labāko pludmales futbolistu. Nominācijas uzvarētājs tiek noteikts pēc organizatoru (viens balss) un Latvijas pludmales futbola Augstākas līgas komandu pārstāvju viedokļiem (katrai komandai ir viens balss).

06 Jan 2021
Vai Tev ir zināmas Latvijas pludmales futbola lielākas personības?

Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) no 2010.gada organizē biedrība “Football Tournaments Association” (FTA), kurai nepaciešamo palīdzību un atbalstu vienmēr sniedz Rīgas Futbola federācija (RFF). No 2010.gada Latvijas pludmales futbolā pēc sezonas rezultātiem organizatori kopā ar komandu apbalvojumiem pasniedz vairākas individuālās balvas. Starp klasiskajām nominācijām – labākais vārtu guvējs, labākais spēlētājs, vārtsargs un treneris – ir viena ne tik parasta, bet jo īpaši vērtīga nominācija – “Par ieguldījumu sporta veida attīstībā”. Tā ir speciāla balva ar nosaukumu, kas izsaka pats sevi. Katru gadu ar tādu tiek atzīmēts tikai viens cilvēks, izņēmums bija 2019.gadā, kad par godu 10 gadu jubilejas apbalvojumam, tika atzīmētas uzreiz trīs Latvijas pludmales futbolam nozīmīgas personas.

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Andris Dreismanis
BFS Atlas / Ropaži
BFS
47
Dalībnieki
Partneri
Organizatori