Vai Tev ir zināmas Latvijas pludmales futbola lielākas personības?
06 Jan 2021

Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) no 2010.gada organizē biedrība “Football Tournaments Association” (FTA), kurai nepaciešamo palīdzību un atbalstu vienmēr sniedz Rīgas Futbola federācija (RFF). No 2010.gada Latvijas pludmales futbolā pēc sezonas rezultātiem organizatori kopā ar komandu apbalvojumiem pasniedz vairākas individuālās balvas. Starp klasiskajām nominācijām – labākais vārtu guvējs, labākais spēlētājs, vārtsargs un treneris – ir viena ne tik parasta, bet jo īpaši vērtīga nominācija – “Par ieguldījumu sporta veida attīstībā”. Tā ir speciāla balva ar nosaukumu, kas izsaka pats sevi. Katru gadu ar tādu tiek atzīmēts tikai viens cilvēks, izņēmums bija 2019.gadā, kad par godu 10 gadu jubilejas apbalvojumam, tika atzīmētas uzreiz trīs Latvijas pludmales futbolam nozīmīgas personas.

Kopš 2010. gada kopskaitā 13 personas, ir bijušas pagodinātas saņemt šo ļoti vērtīgo balvu “Par ieguldījumu sporta veida attīstībā”. Vai Tu zini visus tos, kas ļoti daudz, t.sk. savus personīgos, resursus ieguldīja (daudzi joprojām iegulda) Latvijas pludmales futbola attīstībā? Vai Tu zini visus šos varoņus?

Lai vēlreiz atgādinātu tautai lieliskās Latvijas pludmales futbola personības, zemāk piedāvājam pilnu sarakstu ar tiem, kas saņēma šo balvu… Varbūt, Tavuprāt, kāds vai kāda šajā sarakstā noteikti pietrūkst un 2021.gadā ir laiks pasniegt šo balvu tieši viņam/viņai? Padalies ar mums – Tavs viedoklis mums ir svarīgs.

2010.g. – Mihails Busels,
2011.g. – Gatis Rožkalns,
2012.g. – Valdis Ziemelis,
2013.g. – Aleksandrs Leščinskis,
2014.g. – Valts Bumanis,
2015.g. - Andris Petrovs,
2016.g. – Jānis Prokners,
2017.g. – Jegenijs Poloņņikovs,
2018.g. – Andrejs Baumanis,
2019.g. – Nikolajs Solovjovs, Dmitrijs Burcevs, Kaspars Lakševics,
2020.g. – Andrejs Bernatovičs.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensību atbalstītāji: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori