Tiks aizvadītas Latvijas – Igaunijas līgas piektā un sestā posma spēles
30 Jul 2020

Nedēļas nogalē, 1. un 2.augustā, Igaunijas pilsētā Pērnavā tiks aizvadītas Latvijas – Igaunijas pludmales futbola līgas piektā un sestā posma spēles, katrai no komandām aizvadot pa četriem mačiem.

Pēc astoņām spēļu kārtām ar 23 punktiem vadībā nostiprinājusies igauņu vienība SK “Augur Enemat”, kas vienīgā nav piedzīvojusi zaudējumu rūgtumu. Ar 18 punktiem seko cita kaimiņvalsts komanda “BSC Thunder Arvutitark”, kamēr labākā no Latvijas blicēm – “BFS Ropaži” – ar 13 punktiem ieņem trešo vietu.

Turpat līdzās vēl divas komandas – “BSC LAT” un “Nõmme BSC / Olybet”, kas abas izcīnījušas pa 12 punktiem.

No Latvijas komandām salīdzinoši vieglāks spēļu kalendārs “BFS Ropaži”, kam būs jāspēlē ar turnīra tabulā pēdējās divās esošajām igauņu vienībām “BSC Üksjalgvärav Elementmaster” un “BSC Türi”, tāpat arī mačs pret “BSC LAT”, ko pirmajā riņķī izdevās pieveikt pēcspēles sitienu sērijā (2:1), kā arī pret vicelīderiem “BSC Thunder Arvutitark”. Starp citu tieši šī spēle, kas plānota kā pēdējā otrajā dienā, var kļūt par izšķirošu medaļu sadalē.

Abām pārējām mūsu komandām, tieši pretēji, jāspēlē ar abām turnīra līdervienībām, taču tāpat pa vienam mačam pret pastarīšiem.

Pēc aizvadītām astoņām spēļu kārtām rezultatīvāko spēlētāju saraksta vadībā izvirzījušies divi līdervienības SK “Augur Enemat” pārstāvji, kuru kontā attiecīgi 12 un 10 vārtu guvumi, bet labākais no Latvijas spēlētājiem ir Aleksandrs Novožilovs (“BSC LAT”), kurš pretinieku vārtsargu pārspējis deviņas reizes, dala trešo līdz piekto vietu.

Arī noslēdzošo, septīto, posmu uzņems Pērnava; tas tiks aizvadīts 15.augustā.

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori