Brīvdienās pludmales futbola sezonas noslēguma sacensības
20 Aug 2020

Nedēļas nogalē, 22. un 23.augustā, mājīgajā Majoru pludmales futbola stadionā notiks virkne sacensību, ar kurām tad noslēgsies pludmales futbola sezona Latvijā.

Sestdien tiks aizvadīts Jūrmalas kausa finālturnīrs ar kopvērtējuma astoņu spēcīgāko komandu piedalīšanos; paralēli tam risināsies arī kausa izcīņa dāmu komandām. Sacensību sākums pulksten 11:00.

Savukārt svētdien ieplānota kausa izcīņa veterānu (35+) komandām un bērniem U-13 vecumā. Dalībnieku skaits katrā turnīrā varētu sasniegt piecas līdz sešas komandas. Sacensību sākums pulksten 11:00.

Pērn par Jūrmalas kausa ieguvējiem kļuva regulārās sezonas uzvarētāji “BFS Atlas Ropaži”, kas finālā ar 3:0 pārspēja “Baltic XL”, bet trešo vietu izcīnīja “PFD” komanda.

Dāmu turnīrā triumfēja “Strong” vienība, kas finālā ar rezultātu 1:0 pārspēja “Mix” komandu. Trešo vietu izcīnīja SK “Imanta”.

Visbeidzot par pirmajiem Latvijas kausa ieguvējiem pludmales futbolā veterāniem (35+) kļuvuši “Baltic XL” vecmeistari. Piecu komandu konkurencē sudraba medaļas ieguva “Free”, bet bronzas – “Beerhouse No1”.

Savukārt, sacensības bērniem tiek organizētas pirmo reizi pēc ilgākas pauzes. Idejas autors un galvenais atbalstītājs ir Mihails Busels, pazīstamākais un titulētākais pludmales futbolists Latvijā.

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori