Jūrmalas kausu izcīna “Kreiss”
28 Aug 2020

Ar “Kreiss” komandas triumfu noslēgusies Jūrmalas kausa izcīņa pludmales futbolā. Otro vietu izcīnīja “PFD PO-8” vienība, bet trešo – “Beerhouse No1”.

Kā jau ziņots iepriekš, finālturnīram kvalificējās astoņas labākās komandas priekšsacīkšu trīs posmu kopvērtējumā. Finālposmā tās vispirms, sadalītas divās grupās pa četrām, aizvadīja grupu turnīru, pēc kā pa divām labākajām no katras apakšgrupas kvalificējās pusfinālam.

A grupā ļoti pārliecinošu sniegumu nodemonstrēja vēlākie kausa ieguvēji “Kreiss”, kas pārspēja visus trīs konkurentus, turklāt trīs mačos nezaudēja nevienus vārtus, Jevgenijam Poloņņikovam “izvirzot” pamatotas pretenzijas uz sacensību labākā vārtsarga balvu. Kā otrie pusfinālam kvalificējās “Beerhouse No1” vīri, bet nākamās divas vietas ieņēma “Free” un “Baltic XL” komandas.

B grupā labāko sniegumu nodemonstrēja “PFD PO-8”, bet otrās vietas likteni noteica papildrādītāji – pateicoties vairāk gūtajiem vārtiem pusfinālam kvalificējās “New Project”, aiz sevis atstājot “BFS Atlas / Ropaži” un “Klaipeda-Giruliai” vienības.

Pusfinālos, kur bija nepieciešami papildlaiki, “Kreiss” ar 1:0 pieveica “New Project”, bet “PFD PO-8” ar 3:2 pārspēja “Beerhouse No1”.

Mačā par trešo vietu “Beerhouse No1” pietika ar vieniem gūtiem vārtiem, lai pieveiktu “New Project”, un līdz ar to iegūtu mazāko no trim kausiem.

Savukārt finālā “Kreiss” nedeva nekādas cerības saviem konkurentiem “PFD PO-8” – pārliecinoša 6:1 uzvara un godam nopelnīts lielākais no kausiem.

Pēc turnīra tika noteikta simboliskā izlase, kuras sastāvā iekļuva J.Poloņņikovs, Vlads Rimkus, Dmitrijs Jakovļevs, Sergejs Travkins (visi “Kreiss”) un Edgars Rubenis (“PFD PO-8”). Labākā trenera/menedžera balvu saņēma Aleksandrs Viskubs (“Free”), savukārt pateicības dāvana par palīdzību laukuma sagatavošanā pasniegta Dmitrijam Burcevam (“PFD J-2B”).

Absolūti visas komandas tika pie patīkamām dāvanām no organizatoriem un turnīra partneriem.

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Andris Pupurāns
Baltic XL
25
Dalībnieki
Partneri
Organizatori