Dāmu turnīrā uzvar “Strong”
28 Aug 2020

Sestdien, 22.augustā, paralēli Jūrmalas kausa finālposmam turpat Majoru pludmalē risinājās nu jau par tradicionāli kļuvusī pludmales futbola kausa izcīņa dāmām. Četru komandu konkurencē uzvaras laurus plūca “Strong” FC meitenes.

Vispirms visas četras komandas aizvadīja viena apļa turnīru, tiekoties pa reizei katra ar katru, pēc kā sekoja spēles par vietām.

Priekšsacīkstēs labākās sekmes uzrādīja “Strong” vienība, kas izcīnīja divas uzvaras, kā arī reizi spēlēja neizšķirti. Kā otrās finālam kvalificējās “Babītes” SK dāmas, izšķiroša izrādījās uzvara pār “Mix” vienību.

Mazajā finālā jeb spēlē par trešo vietu “Mix” vēlreiz pieveica Lucavsalas meitenes, šoreiz 1:0.

Savukārt finālā “Strong” FC ar identisku 1:0 rezultātu pārspēja “Babītes” SK.

Pēc turnīra tika noteiktas labākās spēlētājas katrā komandā, kā arī izcelts simboliskais piecinieks un treneris/menedžeris.

Labākās savās komandās:

  • “Lucavsala”: Sintija Simsone, Laura Vikšere, vārtsargs Ilona Sadovenko,
  • “Mix”: Anna Baranovska, Agnese Stolipina, vārtsargs Lana Aleksejeva,
  • “Babītes” SK: Līna Kuzmina, Sindija Bondare, vārtsargs Jekaterina Ponamorenko,
  • “Strong” FC: Tatjana Lasmane, Sabīna Kadirova, vārtsargs Anastasija Drice.

Simboliskais piecinieks: Sintija Simsone, (“Lucavsala”), Anna Baranovska (“Mix”), Līna Kuzmina (“Babītes” SK), Tatjana Lasmane (“Strong” FC), vārtsargs Anastasija Drice (“Strong” FC); labākais treneris/menedžeris – Jelena Duluba (“Strong” FC).

Absolūti visas komandas tika pie vērtīgām dāvanām no organizatoriem un turnīra partneriem, savukārt čempiones “Strong” FC saņēma īpašu ielūgumu uz Pērnavu, kur svētdien, 30.augustā, pirms Igaunijas – Latvijas pārbaudes spēles tiksies ar spēcīgāko Igaunijas dāmu komandu -“Nõmme Kalju”.

2020.gada Latvijas-Igaunijas pludmales futbola čempionātu no Latvijas puses un citas Latvijas mēroga pludmales futbola sacensības pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija.

2020.gada Latvijas pludmales futbola sacensības atbalsta: sporta veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Splat”, „Luna Group”, „Everest”, „Beerhouse No1”, „GO bezalkoholiskais”, saldējums „Eskimos”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.fta.lv/bslatvia, Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia, kā arī Instagramā www.instagram.com/beachsoccerlatvia .

Zibensziņas
Zibensziņu pagaidām nav
Rezultatīvākie
1.
S. Lepik
20
2.
R. Nõmmiko
19
3.
A. Novozhilov
18
4.
R. Hunt
16
Aktuālais video
Šodienas jubilāri
Šodien jubilāru nav
Dalībnieki
Partneri
Organizatori